To mål i verdensklasse, en ny Firmino, en ny Gerrard og et svar på tiltale

Liverpool har vunnet sin første Premier League-kamp i 2023, og mot Everton så vi endelig glimt av Liverpool som vi kjenner dem igjen og antydningen til en ny supertrio på topp.

To strålende kontringer. En skinnende midtbanejuvel, og et ordentlig lys i mørket. Liverpool har vunnet sin første Premier League-kamp i 2023, og mot Everton så vi endelig glimt av Liverpool som vi kjenner dem igjen. 

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Mari Lunde i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Dette er temaene:

(Tidskodene vil avvike noe pga reklame)

00:35: En by – to lag i krise og mandag møttes de til et av de viktigste Merseyside-derbyene for begge lag på lange tider. Her var det mye som sto på spill både på tribunen og på banen. Slik opplevdes både tribunelivet og spillet.

– Supporterne har ekstremt mye makt på Anfield og når de virkelig vil noe, kommer lagets superkrefter fram!

03:56: Vi har måttet svinge pisken over dette Liverpool-mannskapet mye denne sesongen, men denne gangen løsnet det. Nå var det positive ting over hele banen. – Dette var et bra svar til de som skulle mene at spillerne ikke respondere på Jürgen Klopp lenger.

06:26: To magiske kontringsmål – to Klopp-mål rett og slett.

07:37: – Press, press, press, en vilje til å presse. Om Jordan Hendersons innvirkning, om sidebackene og det Andy Robertson øyeblikket, om Mohamed Salah som en selvtillitsspiller, om The Kops elsk på Darwin Nunez.

12:00: Mot Everton fikk vi se konturene av en nye super angrepstrio igjen, og Cody Gakpo ga for alvor en introduksjon av seg selv. – Klopp har fått betalt for å vise ham tillitt.

16:18: Når hadde vi sist en slik spiller i en sånn alder som Stefan Bajcetic? Snakker vi Trent Alexander-Arnold, eller kanskje til og med Steven Gerrard? – Vi har fått en ny juvel.

21:32: – Dette føles monumentalt. Er det også det endelige vendepunktet for sesongen?

26:56: Før Lørdagens kamp mot Newcastle er Liverpool på 9. plass på tabellen med 32 poeng, det er ni poeng opp til Newcastle, som har en kamp mer spilt og som er på fjerdeplass. Dette kan virkelig bli en nøkkelkamp for også å holde liv i en drøm om topp fire.

30:44: Etter Newcastle venter Real Madrid. Liverpool er ikke i en posisjon til å spare på kruttet nå. Så hvordan skal Klopp disponere laget de neste kampene?

Listen on Apple Podcasts