En halvtime om en uforglemmelig 7–0-seier mot Man Utd

Denne sesongen har vi opplevd et lite helvete som Liverpool-supportere, men så kom Manchester United på besøk til Anfield, og nå er vi den sjuende himmel! For en vanvittig søndag det ble med 7–0 og tidenes største seier mot erkerivalen.

Arve Vassbotten har med seg Mari Lunde og Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Newcastle tapte. Tottenham tapte. Og Liverpool avsluttet en perfekt helg på et vis ingen av oss kunne drømme om engang. I 1895 vant Liverpool 7–1, denne gangen ble det 7-0. Manchester United led sitt største nederlag siden 7-0 tapene for Wolves i desember 1931, Aston Villa i desember 1930 og Blackburn Rovers i april 1926.

Dette er temaene i podcasten:

(Tidskodene kan avvike noe)

00:58: Mari og Torbjørn oppsummerer oppgjøret med sju ord hver.

4:20: – Folk sto bare og lo. Spesielt gøy å slå de med så ydmykende sifre når vi er «et dårlig lag». Vi bruker enda litt flere ord på å beskrive stemningen på Anfield og det vi fikk se på matta. Om gjenoppstandelsen til Fabinho og en angrepstrio som fikk full uttelling.

11:45: Spillerne som fortjener en ekstra hyllest. Når Salah spiller som i går er han den beste i Premier League, Nunez kan bli den neste store stjerna i LFC, og Robertson elsker sånne anledninger.  

20:03: Vi snakker om en ny angrepstrio, men da har vi helt glemt at vi har Luis Diaz også ...

21:52: Før helga ble det kjent at Roberto Firmino vil forlate Liverpool når sesongen er over. Dette ble på mange måter en avslutningsfest til hans ære, og kampen kunne ikke fått en bedre avslutning enn et Bobby-mål.

28:14: Nå har Liverpool 13-0 på de siste fem Premier League-kampene og har samlet 13 poeng på de kampene. Hva er tankene om topp fire-kampen nå?

31:12: To kapteiner – og klasseforskjellen på dem.

Listen on Apple Podcasts