– Laget trenger nå virkelig en inspirasjonskilde – slik Keegan en gang var

Det var et lite håp om et mirakel, men det viste seg å være en umulig oppgave.

Liverpool er slått ut av denne sesongens Champions League etter 6–2 sammenlagt mot Real Madrid. Dermed tar vi landslagspause med to strake tap, for også mot Bournemouth fikk Liverpools topp fire-kamp en skrape da det ble 1–0-tap.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe):

1:02: Vi var veldig, veldig høyt oppe etter 7–0-seieren mot Manchester United, men vi har kommet oss raskt ned på jorda igjen den siste uka med to tap. Vi starter med dommen over Real Madrid-kampen.

08:15: Klasseforskjell på midten.

09:46: Alisson viser igjen sin klasse, men hvilke andre er det som man tross alt kan være fornøyd med? – Klamrer meg til at vi har endel nye folk å bygge på.

12:00: Trent Alexander-Arnolds tøffe sesong. – Trent har vært så dårlig til tider at man ikke kan feie det under teppe lenger. Hadde han hatt en utfordrer hadde han vært ute av laget nå.

16:24: – Laget nå trenger virkelig en inspirasjonskilde noen som kan komme inn å få fart i dette – slik Keegan en gang var.

20:22: Det var virkelig ikke denne sesongen her vi så for oss da Liverpool løftet Community shild-trofeet i høst og alt så lovende ut. Skuffelsene har kommet på rekke og rad. Nå hadde vi vel trodd at Liverpool var i en god steam igjen, men så kom Bournemouth-kampen. Hvorfor går det så opp og ned denne sesongen?

25:35: Til helga er det kamppause siden Fulham er videre i FA-cupen, og så er det landslagspause før Liverpool returnerer fra den med kamper mot Man City, Chelsea og Arsenal på rekke og rad. Klopp har en stor oppgave.

Listen on Apple Podcasts