Storspill i ny rolle, to frem fra glemselen og tre spillere til prisen av én

Det blir snakk om både storspill og sommersigneringer i «Pausepraten».

Lite smaker bedre etter en litt tung periode, som en storseier. Liverpool slo Leeds 6–1, der hele angrepsrekka kom på scoringslista igjen og der Trent Alexander-Arnold storspilte i sin nye hybridrolle.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Arild Skjæveland i «Pausepraten – The Kopite Podcasten.

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike på grunn av reklame)  

00:32: Diogo Jota takket for tillitten med sitt første mål på over ett år, og hele angrepsrekka leverte. Hvordan skal Klopp disponere dem nå som også Luis Diaz er tilbake?

07:37: Mot Arsenal så vi konturene av Trent2.0, T2 eller hva vi skal kalle ham. Han er ikke halvt maskin og halvt menneske som Terminator, men halvt høyreback og halvt midtbanespiller, og har vel for så vidt vist denne sesongen at han slett ikke bare er en maskin. Men i denne kampen fikk vi virkelig se hva hybrid-Trent kan utrette. – Trent kommer aldri til å bli en vaskeekte forsvarsspiller, men han bidrar så mye ellers. Det var fascinerende å se hvor effektiv han kan være på midten. Han har så mye kvaliteter at man må finne plass til ham.

19:02: Curtis Jones har vært plaget av mystisk skade, men nå virker han også å få en «ny vår». Og han spiller virkelig for framtiden.

25:09: Et helt lag som kan forsvinne til sommeren.

31.00: Spillere inn: Tre spillere for prisen av en Bellingham, og en stor oppgradering fra de som forsvinner.

45:15: Hvordan skal Klopp disponere mannskapet nå?

Listen on Apple Podcasts