Det giftigste laget i ligaen og Heavy Metal-fotballen tilbake, men klarer Klopp å trylle for FSG igjen?

– Det er åpenbart at klubben ikke var forberedt på at Fabinho og Henderson skulle forsvinne, så de må være litt unnskyldt, men planleggingen har vært for dårlig.

I Pausepraten i forrige uke tok vi for oss Liverpool-troppen, posisjon for posisjon. Nå en uke seinere er det triste faktum at vi fortsatt ikke har noen nye spillere, og om bare noen dager er det seriestart mot Chelsea! Men vi klarte faktisk i løpet av denne podcasten også å snakke oss litt optimistiske.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Jens Bessesen i «Pausepraten».

Her er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe)

01:13: Dommen over Liverpools sommerhandling, og om kritikken fra Carragher. – Det er åpenbart at klubben ikke var forberedt på at Fabinho og Henderson skulle forsvinne, så de må være litt unnskyldt, men planleggingen har vært for dårlig.

11.17: - Det lukter en ny mellomsesong om vi har en 18-åring og en 19-åring som alternativer på defensiv midtbane, og vi er veldig sårbare for skader.

13:08: Lavias rolle var egentlig å være læregutt, skulle Liverpool heller gått for Moisés Caicedo?

17:50: Nettotugiftene og FSG-debatten: – Frykter at Klopp en dag ikke klarer å trylle så mye mer, og at vi ikke er sterke nok når det trengs å forsterke.

27:03: Det giftigste laget i ligaen, Heavy Metal-fotballen er tilbake, men det er sårbart, Szoboszlais dødballer, et lag i angrepsposisjon, jokere på benken og en bønn om Ben Doak.

40:23: Lytterspørsmål om Trents rolle, og de andre store spørsmålene om laget til serieåpningen. – Selv Klopp virker ikke helt sikker. 

53:29: Hvis Lavia nå blir klar for Liverpool, er det realistisk at 19-åringen går rett inn på laget til helga?

56:50: Hvem bør velges fra Liverpool i Fantasy, og hvem bør man styre unna?

01:00: Tippekupongen foran sesongen.

01:04: Noen muntre toner om Luis Diaz og Alexis Mac Allister.

Listen on Apple Podcasts