Kan Trent Alexander-Arnold komme til å bytte ut Merseyside med Madrid?

Fremtiden til Trent Alexander-Arnold, og Roberto De Zerbi som mulig arvtaker etter Jürgen Klopp, er bare noe av det som diskuteres i denne episoden av «Liverpool.no: Pausepraten».

Landslagspausen er snart over, og på søndag venter Brighton og en mann som har blitt nevnt som en mulig arvtager etter Jürgen Klopp – Roberto De Zerbi. Er han en mann man kan tenke seg å se i Liverpool-dugouten? Liverpool har enda ikke slått De Zerbis Brighton, men er pent nødt til det på søndag for å gå til toppen av tabellen noen timer før Manchester City og Arsenal møtes på Etihad.

Jürgen Klopp kan glede seg over at flere spillere er tilbake eller på vei tilbake fra skader, men det skaper potensiell hodebry fremover. Og hva skjer med Trent Alexander-Arnold fremover – hvor skal han spille, og i hvilket land?

Mari Lunde har med seg Stefan Fosse og Jens Bessesen i «Liverpool.no Pausepraten», der vi snakker om De Zerbi, Trent, ligainnspurten og et dansk kloakkfirma.

Listen on Apple Podcasts