– Jeg vil ikke kalle Liverpool feige i den FA-cupkampen, men vi er best når vi spiller med høy risiko

Tore Hansen, Arve Vassbotten og Mari Lunde har tatt seg en prat om den kommende Manchester United-kampen i denne ukens «Pausepraten»-podkast.

Det nærmer seg for alvor en ny kamp mot erkerival Manchester United på Old Trafford, en kamp de røde tapte for bare få uker siden da det ble exit i kvartfinalen av FA-cupen.

Nå er det Premier League og tittelkamp som står på spill, i en kamp som definitivt kan være helt avgjørende for hvilke plassering Liverpool ender på til slutt.

3-4-tapet og Manchester Uniteds form ble selvsagt et tema på denne ukens «Pausepraten»-podkast med Mari Lunde, Tore Hansen og Arve Vassbotten.

– Det er to grunner til at Liverpool ikke vinner den kampen. Udyktighet foran mål og sløvhet ellers i banespillet. Det gjør det også ekstra fælt at en spiller som Antony klarer å score mot oss. United har gang på gang vist at de ikke er et godt lag, senest mot Brentford, sier Vassbotten.

– Dette har ingenting med hat å gjøre, men de er det verste sjetteplass-laget jeg har sett på 20 år. Kampen mot Brentford... det er jo skammekroken! De spiller jo kanskje årets kamp mot oss i FA-cupen, fortsetter Hansen.

SVAK SESONG: Antony har scoret to mål for Manchester United denne sesongen. Et mot Newport County og et mot Liverpool.

SVAK SESONG: Antony har scoret to mål for Manchester United denne sesongen. Et mot Newport County og et mot Liverpool.

– Vi må utfordre forsvaret deres

Liverpool.no-duoen er klar på hva som bør gjøres bedre i søndagens kamp enn hva som ble prestert i FA-cupen.

– Liverpool skal være et bedre lag enn Manchester United, men så sliter vi med å score mål og slipper til for mange sjanser. Heldigvis har vi fått noen vekkere de siste kampene. Dette er utvilsomt en kamp vi skal vinne, men slike kamper er jo umulig å spå utfallet av. Jeg vil ikke kalle Liverpool feige i den FA-cupkampen, men vi er best når vi spiller med høy risiko, sier Vassbotten.

– Jeg er mer optimistisk nå enn jeg var i FA-cupen. Det er mer en sånn «one-off»-kamp. Nå har vi også vunnet to kamper og det gir selvtillit. Jeg tror også vi er bedre forberedt denne gangen, så om vi klarer å finpusse på et par småproblemer, tror jeg vi vinner dette, sier Hansen.

Fredag ettermiddag kom nyheten om at Wataru Endo sannsynligvis er 100 prosent klar til kampen mot Manchester United. Han bør starte, ifølge Vassbotten.

– Jeg er veldig glad for at han ble spart mot Sheffield United. Når du har Endo på defensiv midtbane og Mac Allister lenger fremme med Szoboszlai, har vi den beste midtbanen i en slik kamp. Det hjelper også mot kontringer, sier han.

– Det er nøkkelen, samtidig som vi må tørre å utfordre forsvaret deres. Det er der de er svakest. De er et veldig godt kontringslag, så det må vi, som sagt, stoppe. De har et mannskap som kan score mot hvem som helst, fortsetter Hansen.

Manchester United - Liverpool sparkes i gang søndag kl. 16.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Du kan lade opp til kampen med å høre «Pausepraten»-podkast under.

Steele: Åpen for å fortsette karrieren i Premier League

Steele: Åpen for å fortsette karrieren i Premier League

Flere journalister melder om at den Liverpool-linkede manageren er ledig etter sesongen.

Hvem ønsker du å se fra start når Liverpool skal revansjere FA-cuptapet?

Hvem ønsker du å se fra start når Liverpool skal revansjere FA-cuptapet?

En tøff bortekamp mot Manchester United venter Jürgen Klopps mannskap. Sett opp ditt lag til kampen nå!

Velg lag 06.apr 14:04