Ving: Everton og Tottenham åpnet for salg

Ving har åpnet kampene mot Everton og Tottenham for salg, og har satt opp charterfly til begge kampene.

Terminlista er endelig ute og Svein Erik Bjørheim hos vår samarbeidspartner Ving forteller at alle kampene snart er i salg.

Onsdag kveld får vi opplyst at salgsstart for Everton og Tottenham vil åpne rundt lunsjtider torsdag 17. juni.

Alle kampene snart i salg

Onsdag ettermiddag opplyser Ving at alle kampene er i salg minus de tre siste hjemmekampene. På Manchester United-kampen avventer de tilbakemelding på charterfly-tilbud. For alle siste hjemmekamp (Wolves) vil den ikke bli åpnet enda da det er kunder som har forkjøpsrett som de avventer tilbakemelding fra. Dette er gjelder folk som fikk tur avlyst våren 2020 på grunn av pandemien og som har latt turen stå i systemet. 

Torsdag formiddag opplyser ving om at Everton og Spurs-kampene er åpnet for salg. Til kampene er det også satt opp tilhørende charterfly, som har avreise fredag og hjemreise mandag. 

Vi anbefaler at man følger med på Ving.no her.

Her vil vi legge inn forventet åpningstid for de forskjellige kampene, så snart terminlisten er publisert.

Noen kamper åpner kanskje ikke før på torsdag.

Husk at du må fornye / melde deg inn i supporterklubben for å bli med på våre medlemsturer. 

Hvilke kamper tror dere blir mest populære ?

– Det er to kamper som alltid peker seg ut som de mest populære. Den ene er mot Manchester United og så er det den siste hjemmekampen for sesongen, som blir enten helgen 14-15. mai eller 21-22. mai.

Svein Erik i Ving forteller at den siste hjemmekampen ikke blir åpnet for salg med det første. Årsaken til det er at Ving hadde mange reisende som skulle vært på den siste hjemmekampen i sesongen 19/20, når Premier League trofeet ble løftet på Anfield. De som hadde bestilt den kampen fikk tilbud av Ving om å la sin bestilling bli stående frem til Anfield åpner for publikum, og dermed få førsteretten til å velge ny kamp. Vi forventer at majoriteten av de vil velge siste hjemmekampen neste sesong, og det er først når de har bestemt seg at Ving vil kunne se hvor mange plasser de vil ha til overs og som da kan selges.

Hvilke type pakker blir det kommende sesong ?

– Vi fortsetter med de 3 type pakker som vi har solgt i mange år. Basispakke uten fly for de som vil ha bare hotell og kampbillett. Full pakke uten fly for de som i tillegg vil ha arrangert transport mellom hotellet og Anfield og service fra supporterklubbens dyktige reiseledere. Full pakke med fly for de som vil ha alt ordnet.  

Blir det eget charterfly til noen av kampene ?

– Ja, vi planlegger med det til i hvert fall siste hjemmekampen og Manchester United kampen. Men vi må se terminlisten før vi kan spikre det. Isåfall vil det fremkomme i bestillingsdialogen på nettsiden til Ving.

Hvordan blir prisene for neste sesong ?

– Sammenlignet med sesongen 19/20 har vi måttet øke prisene noe. Det skyldes i all hovedsak en kostnadsøkning fra Liverpool FC, sier Svein Erik i Ving, men han tror at man vil oppleve at Vings pakkepriser også neste sesong vil være konkurransedyktige og blant de laveste i markedet.   

Hva må jeg ha klart når jeg skal bestille ?

– På nettsiden til Ving kan du bestille for opptil 6 personer i samme bestilling. Du må ha klart alle navn og fødselsdatoer samt hovedreisende sin adresse, mobilnummer og epost.

Det forventes å bli stor pågang på telefon så vi anbefaler at man bestiller på nettsiden til Ving. Alternativ kan du ringe 23 15 58 50 mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager. Stengt lørdag og søndag. Sender du epost [email protected] kan det ta noe tid før du får svar og gjelder det en populær kamp kan du risikere at den er utsolgt.

Du må ikke ha medlemsnummer i supporterklubben for å bestille, men i god tid før avreise må du sende medlemsnummerne til Ving. 

Ikke medlem i supporterklubben? Bli medlem her.

Er det trygt å bestille tur nå ? 

– Vi vet mange naturligvis tenker mye på disse tingene. Derfor har Ving ett omfattende Safe Travel program som er utviklet under pandemien. Dette nettopp for at folk skal kunne bestille trygt og reise sikkert.

• Dersom det er ett reiseråd fra norsk UD på det tidspunkt du skal reise, vil du få refundert alle pengene du har betalt til Ving.
• Dersom England på det tidspunkt du skal reise har reiseråd hvor nordmenn enten ikke kommer inn eller må i karantene i England, vil du få refundert alle pengene du har betalt til Ving.
• Ving gir deg en tilbakebetalingsgaranti på 7 dager fra reisen blir avbestilt.
• Ving har stilt nødvendig garanti til Reisegarantifondet.