Stor etterspørsel etter turpakker til Anfield

Vår samarbeidspartner Ving melder om stor etterspørsel og mange bestillinger av turpakker til kommende sesong.

Det har vært travle dager etter terminlisten kom. Mange har ventet med lengsel og smerte etter endelig å kunne ta turen over til Merseyside igjen. Ving forteller at det har vært en etterspørsel og salg som har gått over all forventning med tanke på alt vi har opplevde det siste året.

Hvis du kunne tenke deg å reise allerede på Burnley eller Chelsea kampen i august, så husk at dersom det er reiseråd fra UD eller britiske myndigheter, slik at du må i karantene, så gir Ving full refusjon og pengene raskt på konto igjen.

- Det skal være trygt å reise med oss, forteller Svein Erik Bjørheim i Ving. Han forteller videre at kampene til våren går raskt unna. Det er fortsatt noen plasser igjen til kampene mot Everton og Tottenham, så om du har tenkt deg på en av de kampene bør du ikke vente mange dager før du bestiller.

HER KAN DU BESTILLE TUR

På de tre siste hjemmekampene, mot Everton, Tottenham og Wolves, er det satt opp charterfly.

Svein Erik forventer at disse vårkampene blir utsolgt i begynnelsen av neste uke.

Det kan være at det blir noen plasser ledig til kampen mot Wolves. De vil i så fall legges ut for salg fortløpende. Vi kan dessverre ikke gi noe tidspunkt for når det åpnes.

HUSK Å MELDE DEG INN I SUPPORTERKLUBBEN

Utover dette er det Manchester United-kampen som er mest populær, selv om den er satt opp samme helg som kvartfinalene i FA Cupen. Skulle ligakampen bli flyttet er man selvsagt sikret plasser på det som blir ny kampdato.

Watford og Arsenal kampen er ellers de kampene som peker seg ut med størst etterspørsel.

Ta kontakt hvis du har spørsmål om turer kommende sesong:

E-post: [email protected]
Telefon: 23 15 58 50 (åpent 09-16).

LES OGSÅ: Reisesaker Liverpool. Bli bedre kjent med byen.