Dette skjer i Liverpool i november

Julelysene skrus på i november – samme måned som Liverpool får besøk av norsk popstjerne.

Jula sniker seg innpå, og i november måned kan man se at julelysene skrus på og julemarkedene popper opp. I tillegg får Liverpool besøk av Sigrid.

Sigrid, Mountford Hall

4 november

Den norske popstjernen Sigrid er svært populær i England, og spiller konsert i Liverpool i starten av november. Ålesundsjenta skrev norsk pophistorie da hennes andrealbum «How To Let Go» debuterte på andreplass på den britiske albumlista i mai, bare slått av Arcade Fire.

Billetter koster £32 og kan kjøpes her.

Kaiser Chiefs, M&S Bank Arena

10 november

Indie-pop-bandet Kaiser Chiefs kommer til Liverpool. Bandet, ledet av vokalist Ricky Wilson, slapp albumet Duck til strålende mottagelse i 2019.

Billetter koster fra £30 og kan kjøpes her.

Bar Hütte, Liverpool One

11 november - 31 desember

Det er ikke ordentlig Liverpool-jul før det glorete, fargerike “juletreet” i hjerter kommer opp utenfor John Lewis. Som seg hør og bør finner du en bar under treet, med karaoke-boder og god stemning.

Liverpool Christmas Market, St John’s Gardens

17 november - 23 november

Liverpools store julemarked kommer tilbake, i hagen og rundt St. George’s Hall. Her blir det boder på rekke og rad med spennende mat og drikke, samt karuseller for de minste.

Belle & Sebastian, Olympia

18 november

Indiebandet fra Skottland, Belle & Sebastian, slapp sitt ellevte album «A Bit of Previous» i mai 2022 til stort sett gode tilbakemeldinger fra anmelderne. Nå spiller de i Liverpools Olympia.

Billetter koster £37 og kan kjøpes her.

Liverpool Christmas Ice Festival, Pier Head

18 november - 1 januar

Isfestivalen på Pier Head er tilbake denne vinteren, og åpner dørene til sitt winter wonderland den 18 november. Her blir det skøytebane, akebakke og varm mat og drikke fra de mange bodene.

Jamie Webster, M&S Bank Arena

19 november

Liverpool-musiker og fotball-favoritt Jamie Webster spiller på hjemmebane den 19. november. Souseren slo seg opp med sine populære fotballsanger på pubene rundt Anfield, men har for lengst tatt steget videre med egenprodusert musikk. Det blir garantert god stemning når han spiller sine egne låter for hjemmepublikummet i Liverpool.

Billetter koster fra £32 og kan kjøpes her.

Placebo, Olympia

21 november

Alternativrockerne i Placebo slapp sitt nyeste album «Never Let Me Go» i november 2021, og ett år senere kommer de til Liverpool med både ny og gammel musikk.

Billetter koster £44 og kan kjøpes her.

Red Rum Club, Olympia

25-26 november

Liverpool-bandet Red Rum Club spiller på hjemmebane i slutten av måneden. Sekstetten kombinerer de vanlige rocke-instrumentene som gitar, bass og trommer med en trompet. De slapp albumet Matador i 2018 og har turnert Europa og USA siden det, med sine nostalgiske, Tarantino-aktige vibber. 

Billetter kan kjøpes her.

Love Actually in Concert, Philharmonic Hall

28 november

Adventstiden nærmer seg, og for å sette julestemningen tidlig kan man ta turen til Philharmonic Hall i slutten av november. Der vises julefilmen Love Actually, og et fullt orkester vil være på scenen og fremføre filmmusikken underveis. Garantert magisk julestemning.

Billetter koster £39.50-£71 og kan kjøpes her.

Westlife, M&S Bank Arena

30 november

Boybandet Westlife er tilbake med sin Wild Dreams-turné. Det vil bli mange gamle slagere som Swear it Again og Flying Without Wings, i tillegg til låter fra deres nyeste album fra 2021.

Billetter koster fra £52 og kan kjøpes her.