«More than a city»

Noen av dere har kanskje truffet David på omvisning på Anfield? For et års tid siden startet han også sitt eget firma – og tilbyr spesiallagede turer i Liverpool og området.

David Barlow har jobbet i flere år som guide for Liverpool FC og kjenner derfor byen godt som destinasjon for tilreisende fra hele kloden.

For en tid tilbake startet han sitt eget firma, DB Tours Liverpool, hvor du kan bestille skreddersydde løsninger hvis du vil se mer av hva byen kan by på av fotballkultur, Beatles, historie eller for eksempel en pub walk.

Liverpool er mye mer enn bare enn by

David forteller supporterklubben at det ble en treg start midt i pandemien, men at dette er drømmejobben.

- Jeg er forelsket i egen by og elsker å ha med tilreisende på noen av de severdighetene Liverpool kan tilby. Vi bor på et spennende sted med mye kultur og historie, og jeg forsøker å gi gruppene mine noe mer enn det de kan lese se frem til.

Scouseren elsker å mikse fakta med lokal knowhow og et glimt i øye. Som han selv sier er Liverpool mye mer enn bare en by.

Tilpasser turene etter ditt behov

David tilpasser turer etter ønske, men har også ferdige pakker slik som City Walking Tour, Beatles City Centre Walking Tour, LFC history tour, Tales of two clubs - red and blue, North Liverpool Football and Murals Tour, Liverpools Grade-listed, pub trail og mer.

Ta gjerne kontakt med David for bestilling eller mer info:

Email: [email protected]
Mobil: +44 7563 901216

Han er også på Facebook og Instagram

David Barlow: Tvers igjennom rød - her med klubbens siste pokal.

David Barlow: Tvers igjennom rød - her med klubbens siste pokal.