Viktig info fra Ving: I dag starter salget av turpakker

Klokken 10.00 kommer terminlista og i ettermiddag starter salget av turpakker for sesongen 2022/23. Svein Erik Bjørheim i Ving forteller at de jobber for fullt med å klargjøre alle priser og pakker slik at supporterklubbens medlemmer skal kunne bestille turpakker denne sesongen.

Terminlisten kommer klokka 11.00. Når regner dere med å kunne åpne salget?

- Vi åpner de første kampene etter lunsj på torsdag. Jeg kan dessverre ikke gi helt nøyaktige klokkeslett for alle kampene, fordi det tar noe tid å oppdatere alle systemer og vi skal ha avklart antall flyseter med SAS, samt vurdere hvilke kamper vi kommer til å kjøre egne charterfly.

Vi anbefaler at man følger med på Vings hjemmeside.

Her vil vi legge inn forventet åpningstid for de forskjellige kampene så snart terminlisten er publisert.

Hvilke kamper tror dere blir mest populære?

- Det er to kamper som alltid peker seg ut som de mest populære. Den ene er Manchester United. Den andre er siste hjemmekampen for sesongen, som blir enten helgen 20-21. mai eller 28. mai.

Med Erling Braut Haaland sin overgang til den blå delen av Manchester forventer vi at kampen mot Manchester City nok også blir utsolgt rekordtidlig.

Gode seter på Code Lounge

Hvilke type pakker blir det kommende sesong?

- Vi fortsetter med de tre pakkene som vi har solgt i mange år. Vi gjør dette for at de reisende skal få størst mulig valgfrihet og også står fritt til å velge transport selv på de fleste turene:

Basispakke uten fly for de som vil ha bare hotell og kampbillett. Pakkene kommer i utgangspunktet med to netters opphold, men du kan legge til flere netter om ønskelig.

Full pakke uten fly for de som i tillegg vil ha arrangert transport mellom hotellet og Anfield og service fra supporterklubbens dyktige reiseledere.

Full pakke med fly for de som vil ha alt ordnet. Disse går enten med SAS rutefly til Manchester eller med Vings egne charterfly til Liverpool flyplass. Da er transport til/fra flyplass og til kamp inkludert også naturligvis.    

Hvor er setene til Ving på Anfield?

De aller fleste pakkene til Ving er på «The Code Lounge». Dette er en populær Lounge i uformell stil som passer for alle. Også barnefamilier. Kampbillettene er på nedre del av Main Stand i seksjon L11/L12, og vi får mange gode tilbakemeldinger på plassene. Loungen åpner tre timer før avspark og stenger en time etter kampslutt.

Ving har majoriteten av plassene i Code Lounge og siden det er faste plasser på hver kamp er det Ving som også fordeler setene for alle reisende. Du er derfor garantert å få sitte ved siden av de du reiser sammen med.

Til hvor mange kamper blir det eget charterfly?

- Vi må se an kampoppsettet først, men vi har en målsetning om å tilby dette til enda flere kamper enn tidligere sesonger. Dersom kampene mot de tradisjonelle 5-6 topplagene treffer på gode helger blir det charterfly til de kampene og selvsagt siste hjemmekamp.        

Skjer det noe nytt på hotellfronten?

- For oss i Ving er det viktig å ha ett godt utvalg av hoteller, men hvor fellesnevneren er sentral beliggenhet.

- Vi fortsetter derfor med Holiday Inn Express Albert Dock, Jurys Inn, Radisson Blu og Novotel. På slutten av forrige sesong introduserte vi nye INNSIDE by Melia som ligger i den gamle Liverpool Echo bygningen (like ved siden av Radisson Blu). Svein Erik forteller at de fikk veldig gode tilbakemeldinger om dette hotellet og derfor vil det nå være tilgjengelig for alle kampene.

- I oktober åpner også ett helt nytt Radisson hotell i Liverpool. Det gamle jernbanehotellet ved siden av Lime Street Station har blitt totalrenovert og i månedsskiftet september/oktober åpner det som Radisson RED. Vi starter derfor med å tilby noen rom på utvalgte kamper.   

Du kan lese mer om Vings hoteller her.    

ANFIELD: Etter to år med pandemi er det mange som ønsker å få oppleve dette når terminlista er klar 16. juni.

ANFIELD: Etter to år med pandemi er det mange som ønsker å få oppleve dette når terminlista er klar 16. juni.

Hvordan blir prisene for neste sesong?

- Sammenlignet med sesongen 21/22 må vi øke prisene noe. Vings avtale med Liverpool FC vedrørende kampbillettene ligger fast og her økes prisene moderat, bare noen få prosent. Hotellene i Liverpool er som hoteller over hele Europa rammet av økte driftskostnader knyttet til energi, frokost og personale. 

- I tillegg må flyselskapene øke prisene som en konsekvens av de økte kostnadene for flybensin. Dette er faktorer ingen kommer utenom, men Svein Erik i Ving tror at prisen på turpakker også kommende sesong vil være svært konkurransedyktige – blant de billigste på markedet på sammenlignbare produkter.  

Hva må jeg har klart for å bestille?

På nettsiden til Ving kan du bestille for opptil seks personer i samme bestilling.

For å bestille turpakken du ønsker må du ha klart alle navn (slik det står i passet), fødselsdatoer, samt hovedreisende sin adresse, mobilnummer og epost.

Det forventes å bli stor pågang på telefon så vi anbefaler at man bruker nettsiden. Alternativ kan du ringe 23 15 58 50 mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager. Stengt lørdag og søndag. Sender du epost [email protected] kan det ta noe tid før du får svar og gjelder det en populær kamp kan du risikere at den er utsolgt når du får svar.

Husk at turene med Ving er medlemsturer for supporterklubbens medlemmer. For å reise med Vings turpakker må du har medlemskap i supporterklubben

Du må ikke ha alle medlemsnummer for å bestille, men i god tid før avreise må du sende medlemsnummerne til Ving. 
For spørsmål om medlemskap i supporterklubben kontakt oss på telefon 2150 9469 (09.00-15.00) eller epost: [email protected]

Får vi sitte samlet?

Dersom dere er reiseselskap på flere enn seks personer kan dere bare lage flere bestillinger på Ving sin nettside. Send i så fall epost til Ving og opplys om bestillingsnummerne så ordner Ving slik at dere får sitte samlet på kampen.

Blir det Juniortur og Livergirlstur i år?

- Ja, vi vil arrangere disse to populære turene også kommende sesong. Juniorturen prøver vi å legge til den perioden hvor flest skoler har høst eller vinterferien. Følg med på supporterklubbens egen side for Juniorklubben.

Informasjon om årets Livergirlstur legges ut både her på Liverpool.no og på Facebook-gruppen Livergirls Norway.