Dette skjer i Liverpool i september

Musikk og stand-up er i fokus denne måneden, hvor Liverpool også får besøk av norsk multiinstrumentalist.

Liverpool går en travel septembermåned i møte, og event-kalenderen er full. Her er noe av det du kan få med deg på Liverpool-turen.

Dr Hook starring Dennis Locorriere, Philharmonic Hall

1 september

Dr Hook holder det fortsatt gående, dog i litt nyere form enn da de først startet som Dr Hook & the Medicine Show i 1969. Original-medlem Dennis Locorriere holder det gående og vil holde Dr Hooks musikk i live. Han har med seg sitt eget band og sangere og serverer musikk fra de siste fem tiårene.

Billetter koster £40-£60 og kan kjøpes her.

Rumours of Fleetwood Mac, Philharmonic Hall

10 september

«Verdens flotteste hyllest til Fleetwood Mac» kommer til Liverpool. Coverbandet, som har fått tommel opp fra Mick Fleetwood, skal spille Rumours-albumet i sin helhet.

Billetter koster fra £30 og kan kjøpes her.

Cancer Bats, Arts Club

12 september

Det kanadiske punkrock-bandet Cancer Bats blander hardcore punk, metal core og sørstats-rock for sitt lydbilde. De ga ut sin første EP i 2005, og i 2022 slapp de Psychic Jailbreak. I den forbindelse er de på turne, og spiller på intime Arts Club i september.

Billetter kan kjøpes her.

George Ezra, M&S Bank Arena

13 september

Hertford-musiker George Ezra er på turne med sitt nyeste album, Gold Rush Kid. Mannen bak hits som Shotgun og Budapest fikk sin syvende låt inn på topp ti på de engelske hitlistene med Green Green Grass tidligere i år.

Billetter koster fra £35 pund og kan kjøpes her.

Adam Kay, M&S Bank Arena

15 september

Komiker og lege Adam Kay, mannen bak boka «Dette kommer til å gjøre vondt», kommer med sitt standup-show og legehemmeligheter. Her serverer han saftige historier fra legekontoret som han ikke har fortalt før.

Billetter koster £30 og kan kjøpes her.

RuPaul’s Drag Race, M&S Bank Arena

16 september

Den megapopulære realityserien med drag queens som Kitty Scott Claws, Charity Kase og Krystal Versace tar med seg sitt ekstravagante med sjarmerende sceneshow på turne gjennom England. Samtlige 12 queens fra sesong 3 av RuPaul’s Drag Race UK er med på turneen.

Billetter koster fra £40 og kan kjøpes her.

Dara O Briain, Empire Theatre

17 september

Et av Englands mest kjente tv-fjes, Dara O Briain fra blant annet Mock The Week og Robotwars, kommer med sitt stand up-show «So… where were we?» til Liverpool i september.

Billetter koster £27 og kan kjøpes her.

Andrea Bocelli, M&S Bank Arena

18 september

Operasanger – og levende legende – Andrea Bocelli er en av de høyest respekterte og anerkjente tenorer i moderne historie. Han brukte pandemien godt, og slapp ny musikk i form av albumet Believe. Nå er han på turné, og han kommer til Liverpool.

Billetter koster fra £63 og kan kjøpes her.

Tavares, Philharmonic Hall

18 september

Den amerikanske R&B-gruppen Tavares spiller i Liverpools flotteste hall i september. Brødrene mistet eldstemann, Ralph, i desember i fjor men de resterende medlemmene holder det gående.

Billetter koster £34-£42 og kan kjøpes her.

Stian Carstensen og Iain Ballamy, Philharmonic Hall

23 september

Multiinstrumentalist Stian Karstensen fra Eidsvoll, og jazzmusiker og samarbeidspartner Iain Ballamay, ga ut albumet The Little Radio i 2004. Duoen tar med seg trekkspill og saksofon til ærverdige Liverpool Philharmonic Hall for å vise sitt brede repertoar.

Billetter koster £13-£16 og kan kjøpes her.

Boyzlife, Liverpool Philharmonic Hall

26 september

Tidligere Westlife-medlem Brian McFadden og tidligere Boyzone-medlem Keith Duffy slo seg sammen som en liten supergrupppe, og fremfører egne låter samt sanger fra sin storhetstid i boybandene på 90- og 00-tallet.

Biletter koster £30-£120 og kan kjøpes her.