Slik kan du bestille tur:Rekordsalg av pakketurer til Anfield

Ving opplever rekord i antall bestillinger til Anfield. Flere kamper er allerede i ferd med å bli utsolgt.

Siden salget åpnet tirsdag ettermiddag har vår samarbeidspartner Ving solgt flere pakketurer til Anfield enn man gjorde hele den første uken i fjor. Det er derfor all grunn til å sjekke innom Ving sin salgsside hnå, vis pakketur er aktuelt for deg.

Ving sine nettsider med Liverpool-turer finner du her.

Svein Erik Bjørheim i Ving forteller at det ikke overraskende er Manchester City og sesongen siste hjemmekamp mot Crystal Palace som har solgt best. Flere av sesongens mest populære kamper er i ferd med å bli utsolgt.

Chelsea og Arsenal er blant de kampene som snart vil være utsolgt, men også Nottingham Forest og Manchester United selger bra. Sistnevnte kamp hadde nok solgt enda bedre hvis den ikke hadde fått kampdato tidlig i januar.

Flypakkene er populære

Alt har blitt dyrere med reiser de siste årene. Spesielt i utlandet på grunn av kronekursen. Hvordan merker dere pågangen rundt fly og priser på turpakkene?

– Vi ser helt klart en rød tråd i at flypakkene våre er populære uavhengig av motstander. Vi har dessverre bare et visst antall seter å tilby. Selv om vi har et godt samarbeid med SAS og får tilgang på mange plasser, er kapasiteten til Manchester prengt på en god del helger. Jeg regner også med at mange synes det er en trygghet å booke via oss i tilfelle kamper blir flyttet. Da må eventuelt vi booke nye flyseter (og hotell) kostnadsfritt for den reisende.

Tidligere har dere hatt egne charter-fly fra Oslo til John Lennon. Hvorfor har de utgått denne sesongen?

– Kostnadsnivået med charter har alltid vært relativt høyt i forhold til vanlige flyseter. Men charter har gitt oss som arrangør stor fleksibilitet, og det er også noe eget med å reise så mange sammen på tur rett til Liverpool. Denne sesongen har prisen på charter dessverre gått ytterligere opp og det er rett og slett vanskelig å forsvare en slik pris ut mot den reisende.

Alle reisende må være medlemmer i supporterklubben. Du må ikke ha alle medlemsnumrene klare for å bestille, men det må være på plass i god tid før avreise. Du sender dem bare på mail til Ving i etterkant.

MELD DEG INN I SUPPORTERKLUBBEN HER

Gode seter og konkurransedyktige priser

Pris på turpakkene og plassering på stadion er noe mange naturligvis er opptatte av. Pundkursen er fortsatt høy. Hvordan har det slått ut?

– Det store hoppet kom nok i fjor med ugunstig valutakurs og en del påslag på hotellene. For kommende sesong har vi mer eller mindre klart å holde det på samme nivå. Det er nok også en årsak til at turene har solgt bra hos oss.

Er pakkene og seteplassering lik som tidligere år?

– Vi har kontrakt på Code Lounge denne sesongen og noen år til. Dette er seter vi får gode tilbakemeldinger på. De er omtrent midt på nye Main Stand, ikke langt fra der Liverpool plasserer sine tidligere spillere når de er på kamp.  

– Vi ser også at mange familier og større grupper ser fordeler med å bestille hos oss. I tillegg til å ha konkurransedyktige priser og kan vi også garantere at man får sitte sammen. Reiser man eksempelvis 10-12 personer på samme kamp, så fikser vi det slik at familie eller venner får seter ved siden av hverandre.

Champions League tilbake

Denne sesongen er vi endelig tilbake i det beste selskap i Europa, og et helt nytt konsept. Gruppespillet i Champions League er historie og er erstattet av et ligaspill. Det betyr blant annet at det blir en ekstra hjemmekamp. Liverpool kan potensielt også møte bedre motstandere enn de normalt gjorde i gruppespillet. Det får vi vite når trekningen skjer i slutten av august.

Hvordan blir turpakkene til Champions League og hvor raskt blir de lagt ut etter trekningen?

– Salget åpner direkte etter trekningen 29. august, når vi vet når hjemmekampene på Anfield blir spilt. Pakkene blir med Code Lounge billetter og hotell i en eller to netter. Dersom forutsetningene er tilstede vil vi også tilby pakker med fly. Går Liverpool videre til utslagsrundene i Champions League vil vi også ha pakker til de kampene, sier Bjørheim. 

Tottenham-kampen er årets Livergirlstur

Tottenham-kampen er årets Livergirlstur

Vi følger opp suksessen fra tidligere sesonger, og arrangerer også denne sesongen egen Livergirlstur. Denne sesongen blir det Tottenham-kampen.

Reise 19.jun 13:07
Wolves-kampen er årets juniortur

Wolves-kampen er årets juniortur

Vi følger opp suksessen fra forrige sesonger, og arrangerer også denne sesongen egen juniortur. Denne sesongen blir det Wolves-kampen.

Reise 19.jun 12:02
Turpakker til Anfield sesongen 2024/25

Turpakker til Anfield sesongen 2024/25

Tirsdag kommer terminlisten for Premier League for 2024/25. Senere samme dag starter Ving salget av turpakkene til Liverpool. Her kan du lese mer om turene og pakkene.

Reise 12.jun 2023 08:37
Nå er alle de 19 hjemmekampene åpnet for bestilling

Nå er alle de 19 hjemmekampene åpnet for bestilling

Ving har åpnet salget av pakketurer for kommende sesong.

Reise 18.jun 13:12