Dette skjer i Liverpool i november

November er full av konsertopplevelser, og jula begynner sakte men sikkert å vise seg. Her er hva som skjer i byen og på Hotel Tia denne måneden.

Talk Tonight, o2 Academy

2 november

Mange lokale artister stiller opp for å minne og hedre Liverpoolsupporterne Michael Woodburn og Neil Hughes. Inntekter fra kvelden vil gå til to lokale veldedighetsorganisasjoner, Paul’s Placeog James Place.

Billetter koster £22.50 og kan kjøpes her.

River of Light, ved River Mersey

4 november

Det blir fyrverkeri-show ved elva i år også. Displayet er selvsagt gratis, bare ta turen ned til elva (gjerne Pier Head) for en flott lyd og lys-opplevelse.

Queen Extravaganza, Liverpool Philharmonic Hall

5 november

Tribute-bandet som ble satt sammen av Roger Taylor og Brian May, spiller i flotte Philharmonic Hall tidlig i november. Du vil få høre alle de udødelige klassikerne til Freddie Mercury og co, spilt av dyktige musikere håndplukket av Taylor og May.

Billetter koster mellom £28.50 og £46.50 og kan kjøpes her.

The Prodigy, Echo Arena

8 november

The Prodigy slipper sitt syvende album No Tourists den 2 november, og stikker selvfølgelig innom Liverpool på sin Englandsturné. Bandet med megahits som Firestarter og Breathe har hele seks nummer én-album, har solgt 30 millioner plater siden de slo gjennom på tidlig 90-tallet.

Billetter koster £40 og kan kjøpes her.

Quiz-kveld, Hotel Tia

9 november

Hver fredag før hjemmekamper arrangerer Hotel Tia quiz-kveld der spørsmålene handler om Liverpool FC og musikk. Quizmaster er alltid en spennende person som er tett på klubben. Denne fredagen er det Peter Hooton, vokalist i the Farm og forfatter av flere Liverpool-bøker, som leder.

Lagene består av 4-6 personer. Har du ikke et lag eller bare deler av et lag kan du likevel komme da hotellet vil hjelpe til med å sette sammen lag for de som trenger det.

Det koster £5 å delta. Vinnerlaget vinner pengepotten, andreplassen får en flaske Prosecco.

George Ezra, Liverpool Guild of Students

9 november

Folk-pop-artisten George Ezra står bak en av sommerens største låter, Shotgun, og spiller på universitetet i Liverpool fredag 9 november. Billettene er utsolgt men det kan være verdt å holde et øye med Viagogo hvor de dukker opp her og der.

Less Than Jake og Reel Big Fish, o2 Academy

9 november

Hvis du er keen på litt ska-punk en fredagskveld i Liverpool kan du ta turen til o2 Academy for Less Than Jake og Reel Big Fish, begge store navn innen genren. Billetter er utsolgt, men som med Ezra dukker de opp på Viagogo innimellom.

Pre-match med Phil Neal, Hotel Tia

10 november

I samarbeid med supporterklubben inviterer Hotel Tia til gratis pre-match-event med Liverpools mestvinnende spiller, Phil Neal. Han snakker om kampen vi har i vente og ser tilbake på kampen mot Røde Stjerne og deler noen av hans mange og underholdende historier om livet i LFCs mest suksessrike periode.

Christmas Ice Festival, Pier Head

10 november - 6 januar

Is-festivalen tar over Pier Head, området foran Liver Building, denne julen. Det blir skøytebane, sklie og andre attraksjoner, sammen med mye god mat og drikke.

Pre-match, Hotel Tia

11 november

Hotel Tia åpner baren og matserveringen klokken ti. Her vil de også samle inn barneklær i alle aldre for An Hour For Others samt gavekort fra Tesco og ASDA. Dette er for å hjelpe de fattigste ved Merseyside. Hvis du skal på Fulham-kampen og tenker å starte kampdagen på Hotel Tia, oppfordrer vi til å se om du har noe du kan donere.

Joe Lycett, Echo Arena Auditorium

11 november

Komiker Joe Lycett kommer til auditoriet i Echo Arena med sitt stand-up-show I’m about to lose control and I think Joe Lycett. Lycett har fått strålende kritikk for sin frekke, sarkastiske humor, ofte på bekostning av publikum, offentlige etater, kjendiser og sin egen mor. Flere av hans opptredener har gått viralt på internett, og dette blir garantert en festlig aften ved elvebredden.

Billetter koster £22 og kan kjøpes her.

Liverpool One Christmas Launch

16 november

Liverpool One starter julefeiringen 16 november med en lysinstallasjon i Chavasse Park. Installasjonen Polaris; Dare To Dream skal feire Liverpools kultur gjennom lys og animasjon.

Rick Astley, Echo Arena

17 november

Rick Astley, mest kjent for 1987-hiten Never Gonna Give You Up, spiller i Echo Arena 17 november. I 2016 kom albumet 50 ut, Astleys første album på 11 år. Denne sommeren fulgte han opp suksessen med albumet Beautiful Life. Med seg på turneen har han Gabrielle, en av Englands mest suksessfulle kvinnelige artister.

Billetter koster mellom £32 og £53.50, og kan kjøpes her.

Shuffleboard-turnering, Hotel Tia

18 november

Hotel Tia inviterer til sin aller første shuffleboard-turnering denne søndagen. Det vil også være en middagsservering.

Seasick Steve, Liverpool Olympia

20 november

Den amerikanske blues-artisten Seasick Steve har sluppet et nytt album, Can U Cook?, og kommer til den ærverdige selskapshallen Olympia i november. Han er en norgesvenn i ordets rette forstand da han har vært gift med eSeasick Steve fikk faktisk sitt kallenavn på en fergetur mellom Norge og Danmark hvor han... ja, du kan vel tenke deg til slutten på den historien.

Billetter koster mellom £31.35 og £38.50 og kan kjøpes her.

Radio City Hits Live 2018 med Sigrid, George Ezra, Rita Ora, Jess Glynne m.m, Echo Arena

23 november

Liverpools Radio City inviterer til konsert i byens storstue, og på plakaten står store navn som George Ezra, Rita Ora og også vår egen Sigrid.

Billetter koster mellom £28 og £83.50, og billetter kan kjøpes her.

Rock N Roll Panto: The Snow Queen, Everyman Theatre

24 november - 19 januar

Panto er en form for musikalsk komedie veldig populært rundt juletider i England. De kommer i mange former og farger, og Everyman-teatret setter opp the Snow Queen denne julen.

Billetter koster mellom £15 og £35 og kan kjøpes her.

Love Actually in Concert, Liverpool Philharmonic Hall

27 november

Har dette blitt en juletradisjon? Nok en gang inviterer Philharmonic Hall til visningen av julefilmen Love Actually, samtidig som the Novello Orchestra fremfører musikken.

Biletter koster mellom £39.50 og £65.00 og kan kjøpes her.

Quiz-kveld, Hotel Tia

30 november

Det nærmer seg Merseyside-derby og Hotel Tia inviterer til en Red and Blue Quiz Night. Det kan med andre ord lønne seg å lese seg opp på byderbyet.

Lagene består av 4-6 personer. Har du ikke et lag eller bare deler av et lag kan du likevel komme da hotellet vil hjelpe til med å sette sammen lag for de som trenger det.

Det koster £5 å delta. Vinnerlaget vinner pengepotten, andreplassen får en flaske Prosecco.

The Courteeners med Gerry Cinnamon, Echo Arena

30 november

Manchester-bandet feirer tiårsjubileum for debutalbumet St Jude. De har med seg den skotske singer-songwriteren Gerry Cinnamon. Hans popularitet har skutt i været og musikken hans spilles ofte på Boss Nights og pubene rundt Anfield, og det er nok mange som tar turen til Echo denne kvelden først og fremst for å høre han. Men Courteeners er godt likt, selv om deres kanskje mest kjente låt “Not Nineteen Forever” ble gjort til en offisiell Manchester United-låt da de vant sitt 20. ligagull…

Billetter koster mellom £26.50 og £37.50, og billetter kan kjøpes her.

Del

Reisetips

29.12.2017 22:05

Nyttårsaften i Liverpool

Det nærmer seg årets siste kveld. Skal du feire i Liverpool? For å få den perfekte utgangen på 2017 kreves det litt planlegging. Her er noen fester du kan dra på.

20.12.2017 21:35

Se vår guide: Julefeiring i Liverpool

Hvis du befinner deg i Liverpool på julaften og første juledag er det noen ting som er greit å vite - som for eksempel hvor du kan spise julemiddagen.

22.11.2017 22:30

Hvordan hjelpe de hjemløse

Liverpool har opplevd en stor økning i antall uteliggere det siste året. Her er måter du kan hjelpe.

Hotel TIA

11.04.2018 18:30

Slik blir Hotel TIA

Til helga ankommer de første gjestene det nye hotellet i nummer 21 Anfield Road. Vi har vært på omvisningstur hos vår nye samarbeidspartner før helgens åpningsfest.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2018 kl 07:45

Fabinho-rykter er bare tull

+
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+