Mayflower:  Den kinesiske restauranten har åpent til klokken 04.00.

Reisetips:Sene restaurantbesøk

Det passer ikke alltid med middag klokken åtte. Her er noen restauranter som har åpent sent.

Mat kan være et vrient område å dekke når man har billett til en sen midtukekamp, eller kommer tilbake sent fra en bortekamp i helgen. Eller kanskje det ble noen øl for mye en lørdags kveld i Mathew Street og man trenger å hjelpe kroppen med å håndtere alkoholinntaket?

Burger King i byen har nattåpent, og McDonalds er åpent til sent, men hvis man ønsker litt mer enn mat i papirpose, har vi samlet noen restauranter som kan sjekkes ut.

Her er noen restauranter som tar bookinger og walk-ins relativt sent. Noen har åpent til langt på natt, mens andre til rundt midnatt.

Mayflower, Duke Street

Åpent til 04.00 

Ubestridt favoritt blant både nordmenn og mange scousere når de fleste andre restaurantene har stengt kjøkkenet for dagen. Mayflower har åpent til klokken 04.00 om morgenen, noe som drar inn mye berusa folk som trenger å blande ut alkoholen i magesekken. Kinarestauranten beskriver seg selv som unik, stilig og luksuriøs. Det er litt vel generøst, men de har likevel klart å bli en institusjon blant fotballfolket på Merseyside. Det er ikke mange andre steder man kan sette seg ned og velge mellom bokstavelig talt hundrevis av retter fra de forskjellige regionene i Kina, midt på natten.

Salt Dog Slim’s, Seel Street

Åpent til 02.00

Ok, dette er ingen restaurant, men en kul bar i en av Liverpools mest trendy partygater som serverer hot dogs til klokken to om morgenen - med mindre det er tomt. Pølsene er lastet med ost, jalapenos, løk, pulled pork, nachos, chili, cajun-krydder, bacon, syltagurk… Alternativene er mange! Som sagt, dette er ingen restaurant og det er trangt om sitteplassene. Det er stor sjanse for at pølsene må fortæres stående, hvis det er lov å si.

Crust, Bold Street

Åpent til 23.00/00.00 i helgene

Pizza, pasta og pils. Crust er restauranten i Bold Street som på kort tid har blitt en favoritt blant mange pizza- og pasta-entusiaster. Restauranten åpnet i desember 2015 og det er teamet bak populære Il Forno som står for godsakene. Pizza-utvalget er enormt, og man kan velge mellom fire forskjellige pizzabunner, original, femkorn, organisk eller svart. Øl-alternativene er også innmari imponerende, med flere alternativer fra både Liverpool og Italia. Crust er åpent til klokken 23.00 i hverdagene, og midnatt fredag og lørdag.

The Club House, Liverpool One

Åpent til 23.00

The Club House er det svære, hvite Hamptons-aktige klubbhuset som ligger ved Chavasse Park i Liverpool One. Meget sentral beliggenhet, med andre ord, og Club House lar deg booke bord helt frem til klokken 23.00. Baren er åpen til midnatt i hverdagene, og lokalet er utrolig fint og forseggjort. På den varierte menyen står deres kjente Hanging Kebabs, malaysisk curry, pai og deli boards. Undertegnede er ikke så veldig imponert over deres cocktails men de har et stort og imponerende øl-utvalg.

Wahaca, 24 College Lane

Åpent til 23.00

Hvis du craver mexicansk mat er Wahaca i College Lane et alternativ, og her skal kjøkkenet være åpent til klokken 23.00 fra mandag-lørdag og klokken 22.00 på søndager. Etter å ha bodd i Mexico i perioder i 20-årene, bestemte kokk og MasterChef-vinner Thomasina Miers seg for å kapitalisere på mangelen av ordentlig mexicansk mat i England, og startet Wahaca. Her er det altså ikke Tex Mex som står på menyen, men langt mer autentisk mexicansk mat som er både fyldig og sunn-ish. Søtpotet og feta-taquito. Taco med biff og salsa med chipotle og tomatillo-salsa. Quesadilla med chorizo og potet. Vann. I. Munnen.

The Alchemist, Brunswick Street

Åpent til 22.45 

The Alchemist er den trendy baren i Brunswick Street med drinker som minner mer om en kjemi-time og stjeler det meste av oppmerksomheten. Men the Alchemist serverer også skikkelig velsmakende matretter. Stemningen er alltid god her, virker det som. Kanskje det er noe i trylledrinkene? Man kan booke bord frem til 22.45, og selv i hverdagen er det fullt av liv i Brunswick Street-laboratoriet. Baren er åpen til midnatt i hverdagene, klokken 01.00 på torsdager og 02.00 fredag og lørdag. Derfor føler man ikke at man opptar et bord, selv om det begynner å bli sent.

Mamos, Bold Street

Åpent til 02.00/05.00

Mottoet til Mamos er “Simple, honest and delicious” - enkelt, ærlig og digg. Grillet Peri Peri-kylling er deres spesialitet, men enorme burgere, pizza og sunne smoothies (og ikke like sunne milkshakes) står også på menyen hos dette serveringsstedet som må sies å være en kombinasjon av gatekjøkken og restaurant.

Mamos er åpent til 02.00 i hverdagene, og åpent helt til 05.00 i helgene. Med beliggenhet nære Concert Square er den et ganske beleilig alternativ til nattmat. De har ikke så mange bord å velge mellom og etter en travel lørdagskveld kan det være vrient å få sitteplass. I hverdagene, derimot, går det stort sett greit.

Selv om undertegnede bare har gode erfaringer med Mamos så kan det være verdt å merke seg at en del anmeldelser på både Facebook og Tripadvisor er ganske negative… derfor plasserer vi Mamos nederst på listen over anbefalinger.

Del

Reise

22.03.2018 16:31

West Brom-kampen flyttes til senere på dag

To kamper kan flyttes igjen på grunn av Champions League.

14.06.2017 15:28

Turpakker fra 2.795,-12 av 19 kamper er åpnet for salg

Nå kan du bestille tur til Liverpool.

14.06.2017 11:13

Terminlisten 2017/18Datoene er ennå ikke spikret

I dag kom terminlisten, og mange planlegger tur til Liverpool, men det er én viktig ting du må husker på.

Liverpoolreise

15.05.2017 13:05

Gaven med kvalitetstid med konfirmantenKonfirmasjonstur til Liverpool

Elias Ervik Bugjerdet har akkurat blitt konfirmert. I konfirmasjonsgave valgte han tur til Liverpool og Anfield – akkurat som hans to eldre søsken.

22.11.2017 22:30

Hvordan hjelpe de hjemløse

Liverpool har opplevd en stor økning i antall uteliggere det siste året. Her er måter du kan hjelpe.

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Restaurant

20.12.2017 21:35

Se vår guide: Julefeiring i Liverpool

Hvis du befinner deg i Liverpool på julaften og første juledag er det noen ting som er greit å vite - som for eksempel hvor du kan spise julemiddagen.

22.02.2018 14:09

Castle Street

En av Liverpools eldste gater er i dag full av restauranter og utesteder.

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.06.2018 kl 13:21

Lallana følger strikt plan også i ferien

Adam Lallana forteller hvordan han bruker ferien på å bygge seg opp til neste sesong.

+
21.06.2018 kl 10:27

Bekreftet: Flanagan klar for Rangers

Jon Flanagan er Steven Gerrards sjuende sommersignering.

+
21.06.2018 kl 08:47

Bekreftet: Can klar for Juventus

Emre Can har fullført overgangen til Juventus.

+
21.06.2018 kl 07:29

– Jeg fikk tilbud av Liverpool

Nils Arne Eggen avslører at det var kontakt.

+