Widerøe med direkterute til Liverpool

Widerøe starter sin direkterute til Liverpool en uke tidligere.

5. jun 2018 kl 09.59Arild Skjæveland

Ni dager før terminlisten for 2018/19-sesongen ble sluppet, kom flyselskapet Widerøe med fantastiske nyheter – spesielt for vestlendinger.

For første gang får vi en direkterute mellom Bergen og Liverpool. Den nye ruten starter opp til høsten.

I utgangspunktet skulle flyselskapet fly Bergen Flesland - Liverpool John Lennon Airport to ganger i uken fra 17. august, men nå opplyser selskapet at første flygning blir 10. august.

NYE FLY:
NYE FLY:  På de to ukentlige rundturene mellom Bergen og Liverpool vil Widerøe benytte selskapets nye regionale jetfly, Embraer E190-E2 med 114 seter.

To ukentlige avganger

Det er tydelig at en sikter seg inn mot norske fotballsupportere, for flyavgangene er mandager og fredager, så dette kan passe bra både for de som vil ha seg en uke med Champions League, og de som vil ha en langhelg med Premier League og være sikre på at de får med seg kampen.

Tore Hansen i supporterklubben sier det er svært gledelig at Widerøe starter opp.

– Over tid har vi har hatt dialog med John Lennon Airport om flyruter til Norge. Det er stort press på flysetene mange av helgene i løpet av sesongen, og det bør være marked for en slik rute. Dette hilser vi virkelig velkommen.


Tidlig avgang fredager

Bergen-Liverpool fredager kl. 06:45 ankomst Liverpool 07:30
Liverpool-Bergen fredager 08:05 ankomst Bergen 10:45

Bergen-Liverpool mandager kl. 19:35 ankomst kl. 20:20
Liverpool-Bergen mandager kl. 21:00 ankomst kl. 23:40

Priser fra kr. 699,- én vei. Billettene er tilgjengelig for booking på wideroe.no. Widerøe skal benytte selskapets nye regionale jetfly, Embraer E190-E2 med 114 seter til Liverpool.

En annen nyhet fotballfolket kan glede seg over når det gjelder Widerøe er at at de fra 13. august vil begynne å fly fra Kjevik direkte til London. Ruten mellom Kristiansand og London vil gå på mandag, torsdag, fredag og søndag.