– Nå har vi Fab Four - vi har jo muligheten til å bruke alle fire samtidig

Festfotball, Jota-show, midtstopperdilemmaet og den store testen til helga, er temaene i The Kopite Podcasten.

Akkurat i tide til storkampen mot Manchester City, skrudde Liverpool på alle sylindere mot Atalanta og Diogo Jota har gitt Jürgen Klopp er luksusproblem vi ikke så for oss før sesongen. Skal han rett og slett ta over plassen til Roberto Firmino mot Manchester City? 

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Einar Kvande i The Kopite Podcasten.

Vi diskuterer Jota, som fikk 10 på spillerbørsen av Torbjørn, og har Liverpool nå fått en ny supertrio? 

Klopp har flere dilemmaer. Hvem skal han nåbruke i midtforsvaret? Hvordan har Rhys Williams og Nathaniel Phillips klart seg? Og vi snakker også om Curtis Jones og selvsagt neste motstander: Manchester City.