– Robbo symboliserer mentaliteten og drivet som er i troppen nå

Wolverhamton-seier, uavgjort i en betydningsløs kamp i Danmark, og VAR er blant samtaleemnene i denne ukens «Pausepraten - The Kopite Podcasten».

Liverpool blåste Wolverhampton av banen og avsluttet gruppespillet i Champions League med å få med seg ett poeng fra Danmark. Nå venter en meget avgjørende periode i Premier League fram til åttendelsfinalene i Champions League starter opp i februar. 

Dette er den hundrede episoden av den tradisjonelle The Kopite Podcasten, som vi startet opp foran 2018/19-sesongen. Som mange sikkert har fått med seg så har vi denne uken lansert en ny podcast fra Liverpool supporterklubb, «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool», der vi på alle hverdager oppsummerer Liverpool-døgnet i en ca fem minutter lang nyhetssending. 

Disse podcastene kommer i tillegg til vår ukentlige podcast, som heretter kommer til å hete «Pausepraten - the Kopite podcasten». 

I denne episoden har Arve Vassbotten med seg Torbjørn Flatin til å snakke om 4–0-seieren mot Wolves, Klopps overraskende valg i laguttaket mot Midtjylland, ungguttene som fikk sjansen, Premier League framover, og trekningen av åttendelsfinalene i Champions League på mandag.