– Klopp får betalt for at han tidlig plukket ut noen spillere å satse på

Ungguttene er naturligvis ett av de store samtaleemnene i denne ukens podcast.

Etter en litt tung periode med skader og uflaks, er Liverpool nå gruppevinner i Champions League etter storspill av Liverpools nye reservekeeper fra akademiet, assist av en annen fra akademiet og scoring av en tredje fra akademiet.

I The Kopite Podcasten har Arve Vassbotten med seg Torbjørn Flatin for å snakke om kampene mot Brighton og Ajax. Vi prøver å forstå hvordan fornavnet til Caoimhin Kelleher uttales og har han nå kapret plassen til Adrian som reservekeeper? Vi snakker om unngguttene som satte sitt preg på Ajax-kampen, mangelen på flyt, et helt lag med skader, hvordan Gini Wijnadum skal erstattes og hvorfor han ser ut til å forsvinne, og endelig skal det tilskuere tilbake på Anfield.