– Spillemessig var dette en av de beste kampene Liverpool har hatt denne sesongen

Her er en ny episode av The Kopite Podcasten.

Liverpool er ute av Champions League etter 120 minutters fotball mot Atletico Madrid på Anfield, i en kamp der Liverpool til tider storspilte. De røde fikk ikke uttelling på sjansene sine, og en keepertabbe av Adrian bidro til å snu kampen.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Tore Hansen når kampen analyseres i The Kopite Podcasten.

Vi diskuterer også neste kamp mot Everton, og vi tar for oss bortemålsregelen.

Tore var på Anfield, og snakker om hvordan det var i disse korona-tider, og vi snakker om hvordan smittefaren kan påvirke resten av sesongen.

Dette og mye mer i The Kopite-podcasten.  

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her.