Snuoperasjon, VAR og drømmelag gjennom 40 år:– Vi oppdaget at alt ikke er rosemalt i Liverpool FC heller

Her er en ny episode av The Kopite Podcasten.

Det har nå gått over en måned siden Liverpools siste kamp. Fortsatt leder Liverpool Premier League med 25 poeng, fortsatt gjenstår 9 kamper å spille, og fortsatt vet ingen når eller hvordan de skal gjennomføres.  

Påsken er nå avsluttet, uten fotball. Men om det ble en spesiell påske, så har i hvert fall Liverpools ledelse benyttet seg av den 8. fjellvettregelen: «Vend i tide, det er ingen skam å snu.»

I The Kopite Podcasten snakker Arve Vassbotten, Torbjørn Flatin og Tore Hansen om Liverpools snuoperasjon, endringer i bruken av VAR, veien videre og starten på en kåring av det beste Liverpool-laget de siste 40 årene. 

Det kan du stemme på nederst i saken. 

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her.