Har Curtis, Neco Williams, Naby, Alex, Takumi og Divock det som skal til?

Sesongen nærmer seg slutten. Hva bør gjøres på overgangsmarkedet, og hva er inntrykket av spillerne som har fått mer spilletid nå?

Etter å ha sikret tittelen rekordtidlig, er Liverpool på ny rekordjakt i serieinnspurten. Men med uavgjort mot Burnley må Klopps menn ha full pott på de tre siste kampene for å slå Manchester Citys rekord fra 2018.

I denne episoden av The Kopite Podcasten snakker Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin om kampene etter at Liverpool ble seriemestere, om hvilke områder som man bør se etter forsterkninger på før neste sesong. Har Curtis Jones, Neco Williams, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino og Divock Origi det som skal til? Og hvorfor er det bare Liverpool som har antydet at de ikke har råd til å handle etter pandemien?