Har du iPhone? Nå kan du endelig laste ned vår nye app

Nå har i lansert en ny app eksklusivt for medlemmer i App Store.

Iphone-bruker og medlem?  

I fjor fjernet vi vår gamle app fra App Store fordi den var gammel og utdatert.

Nå har vi endelig lansert en splitter ny app for medlemmer, som vil gi en bedre leseropplevelse på mobil.

At appen er for medlemmer betyr at du må logge inn med brukeren du i dag har på Liverpool.no. Da vil du alltid være innlogget, eller kunne bli logget inn med ansiktsgjenkjenning.

Her vil du da finne alt vårt innhold av nyheter, analyser, innsiktsartikler, kommentarer, spillerbørs, podcaster, forum, terminlister og medlemsblad rett i vår app.

Du kan også velge om du ønsker å få nyhetsvarsler om de største nyhetene.

Last ned appen her 

PS! Vi har i lengre tid testet ut så og si annonsefrie sider for innloggede medlemmer. Og når du er logget inn i appen får du minimalt med annonser og det gjør du også på nettsidene ellers.

Ikke medlem i supporterklubben? Bli det her. 

Bruker og innlogging

Har du fortsatt problemer med å logge inn så gå først hit.
Klikk så på «Forgot your password?» (Glemt passord?) og be om nytt passord. Oppgi din email som username. Du får da tilsendt en kode som du bruker for å opprette nytt passord.

Hvis du fortsatt star fast så send mail til [email protected]

Iphone-bruker - men ikke medlem? 

Appen er kun for medlemmer, da Apple stiller endel krav det var vanskelig for oss å akseptere om det skulle være en helt åpen app for alle. Men har du iPhone og ikke er medlem, så er det også en metode du kan bruke for å få app-opplevelsen.

Dette gjør at opplevelsen nesten blir som en full-verdig App, men da uten pushvarsler, ansiktsgjenkjenning og endel annen funksjonalitet. 

På bildet under ser du hvordan du gjør det på Iphone: 

1. Trykk på pila i midten.

2. legg til på Hjem-skjermen. 

3. Trykk legg til. 

Du har da fått Liverpool.no sammen med dine andre apper og kan lese oss på vanlig måte. 

1. Trykk på pila i midten.2. legg til på Hjem-skjermen. 3. Trykk legg til. Du har da fått Liverpool.no sammen med dine andre apper og kan lese oss på vanlig måte.

1. Trykk på pila i midten.2. legg til på Hjem-skjermen. 3. Trykk legg til. Du har da fått Liverpool.no sammen med dine andre apper og kan lese oss på vanlig måte.

Androide-bruker?

I Google play kom det en ny app for Androide-brukere på starten av året, og vi anbefaler deg derfor å slette den gamle appen og laste ned den nye. Denne appen er for både medlemmer og de som ikke er det, men som innlogget medlem får du naturligvis lese alt innholdet og får her også en leseropplevelse med minimalt med annonser.  

PS! Det viser seg dessverre at det er noe problemer med Samsung-telefoner. Får du den ikke til å virke på Samsung velg Chrome som nettleser når du åpner appen.

Her kan du laste ned appen fra Google Play