Begynn nedtellingen til neste sesong – få den nye terminlista rett i din egen kalender!

Terminlista for 2021/22 er endelig sluppet, og medlemmer kan nå laste ned kalenderen rett til sine enheter.

Supporterklubben har lenge hatt en nedlastbar kalender, som gjør at du får dato og klokkeslett på alle lagets kamper på din smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac.

Premier League-kampene og andre viktige datoer ligger inne, og vi fyller på med Champions League og cupkamper etter hvert som de blir klare, samt endrer tidspunkt når kamper flyttes så kalenderen alltid er oppdatert.

Onsdag klokka 10.00 ble terminlisten for 2021/22-sesongen klar, og nå kan du forberede deg til ny sesong med oppdatert kalender. Endelig kan vi se frem til neste sesong med konkrete datoer å telle ned til. Liverpool åpner ballet mot nyopprykkede Norwich City på Carrow Road den 14 august. Kampdatoen kan bli flyttet men fortvil ikke – vi oppdaterer kalenderen din fortløpende!

Som medlem i supporterklubben kan du laste ned kalenderen her.

PS! Det kan ta noe tid før endringen registreres på din enhet.