Maren Lundby til Liverpoolfestivalen

Bruce Grobbelaar, Sammy Lee, John Aldridge og Stig Inge Bjørnebye kommer. Boss Night med Jamie Webster kommer. Nå har også Maren Lundby signert for Liverpoolfestivalen 2023!

I tillegg kommer også Liverpool-eksperten fra The Athletic, James Pearce, spreakeren på Anfield, George Sephton og ikke minst Jamie Webster og Boss Night!

Boss Night går av staben lørdag kveld og blir garantert et av høydepunktene!

Sjekk oversikt over artistene her

Maren på Livergirls ONLY

Den Liverpool-interesserte hopperen, Maren Lundby, blir å treffe på festivalområdet lørdagen - og også rundt bordet på supporterklubbens Livergirls-arrangement. Hun har vært fast deltaker på vår dametur til Liverpool de siste årene.

Bestill billett til Livergirls ONLY

Som de fleste vet er Maren blant Norges beste hoppere gjennom tidene med blant annet både VM og OL-gull på CV-en.

Ingen annen norsk hopper har vunnet flere verdenscuprenn enn Maren!

PÅ TRENINGSFELTET: På hver tur til Liverpool har Maren med fotballskoene sine, men foreløpig har det blitt med drømmen...

PÅ TRENINGSFELTET: På hver tur til Liverpool har Maren med fotballskoene sine, men foreløpig har det blitt med drømmen...

Hun har også vunnet en rekke store priser for sitt engasjement for likestilling i hoppbakken. Og ikke minst for sin åpenhet om vektproblemer og kroppspress.

Sjekk resten av programmet

Liverpoolfestivalen arrangeres for andre året og er spekket med gode innslag og konserter hver eneste dag. I tillegg blir det Supportermiddag og Skibladner cruise - og ikke minst mange røde venner å treffe på festivalområdet.

Supporterklubben blir godt representert også på årets festival - blant annet med egen stand. Husk å komme innom oss.

Sjekk hele programmet

Vi tror alle som var på festivalen i fjor vil trekke frem den gode stemningen og hyggelige møtepunkter som det som var best med helga på Gjøvik! Det blir det garanter også i 2023.

Kjøp festivalpass!

PLAKATEN: Mange spennende navn på festivalens plakat - husk å kjøpe billett!

PLAKATEN: Mange spennende navn på festivalens plakat - husk å kjøpe billett!