Liverpool - Arsenal 3-1:Liverpool forvandlet og knuste Arsenal

Liverpool vinner fullt fortjent etter å ha tatt tak fra start etter en dårlig forestilling i Leicester. Mane, Firmino og Wijnaldum scoret i en meget god kamp av de røde, der de kunne vunnet mer.

Liverpool
  31
  Arsenal

   Lørdag 04.mar 1830 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Mignolet 7
   Lite å gjøre i 1. omgang, men kommer umiddelbart i aksjon i 2. omgang. Først med en viktig utboksing, deretter med en meget god redning på en Giroud-heading like etter. Klarer ikke å blokkere scoringen til Welbeck, selv om Arsenal-spissen kommer meget skrått på mål.

   Clyne 6
   Solid defensivt, men offensivt gjør han mange rare valg, og kvaliteten på innleggene var så som så og skuddforsøket etter 65 minutter var meget svakt. Nær ved å rote det til etter 72 minutter, i en situasjon der han egentlig har god tid.

   Matip 8
   Meget godt i duellene, både i lufta og langs bakken. Får en stor sjanse til å gjøre et mål et kvarter før slutt, men får ikke nok kraft bak avslutningen fra kloss hold etter en corner.

   Klavan 8
   Estlenderen kommer inn på laget, og gjør en strålende kamp. Tapte et par dueller med Giroud, men totalt sett var han meget solid i midtforsvaret.

   Milner 6
   Kriger gjennom hele kampen, og forsøker å bidra offensivt. Sliter litt med tempoet i enkelte situasjoner.

   Can 8
   Spiller en av sine beste kamper i helrødt, hvor han virkelig tar ansvar på midten. Blir litt for sen i enkelte situasjoner, og tar et gult kort for laget når han feller Sanchez i fullt firsprang.

   Wijnaldum 8
   Dette var et langt steg i riktig retning for nederlenderen etter forestillingen i Leicester. Kriget gjennom hele kampen, og var også en god ballfordeler. En flott scoring.

   Lallana 8
   Duracellkaninen var involvert i mye i denne kampen, blant annet forspillet til både det første og det tredje målet. Veldig sikker i pasningsspillet.

   Mane 9
   Markerer seg både med målgivende innlegg og en herlig scoring. Spiller på hele sitt register, og gjør Arsenal-forsvarerne svimle gjennom hele kampen. Liverpools beste.

   Coutinho 6
   Var involvert i forspillet til 1-0, og har et bra skudd som Cech slår til corner etter 29 minutter. Var utrolig nær scoring etter et herlig ballmottak i feltet like før pause. Er fortsatt ikke tilbake på sitt sedvanlige nivå, og blir byttet ut ti minutter før slutt.

   Firmino 8
   Iskald på 1-0, og har en flott frispilling av Mane på 2-0. Viser nydelig teknikk i feltet fem minutter etter pause. Har et par meget farlige ballmist som skaper overganger for gjestene, og fusker også litt i returløpene mot slutten.

   Origi
   Header i stanga med en av sine første ballberøringer, og har et flott innlegg til 3-1. Et godt innhopp.

   Lucas
   Kommer inn på overtid når kampen er avgjort.

   Alexander-Arnold
   Kommer inn på overtid når kampen er avgjort.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   25.02.2018 kl 10:03

   – Vi har alt å spille for

   Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

   +
   25.02.2018 kl 09:00

   – Jeg ba Klopp om råd

   Andy Robertson har hevet sitt spill til et nytt nivå, og fremstår nå som bankers på venstrebacken.

   +
   25.02.2018 kl 07:43

   – Dette var kjente takter

   Engelske aviser er imponert over Liverpools oppvisning mot West Ham.

   +
   25.02.2018 kl 06:15

   – Liverpool peiler seg inn mot to Serie A-spillere

   Jürgen Klopp vil være ute etter en defensiv midtbanespiller og en keeper i sommer.

   +