Komfortabelt for de røde i Ligacupen:Derby - Liverpool 0-3

Ragnar Klavan scoret sitt første mål for Liverpool, og Loris Karius og Ovie Ejaria debuterte, da Philippe Coutinho og Divock Origi også noterte seg for mål mot Derby County.

Derby
  03
  Liverpool

   Tirsdag 20.sep 2045 (EFL Cup)

   Loris Karius  spiller sin første offisielle kamp for Liverpool i kveld.
   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Karius 

   6

   Hadde en grov miss i feltet i en duell mot Keogh. Utover det lite satt på prøver.

   Clyne 

   6

   Var lite sentral i kampen, men var som vanlig villig til å gå framover på banen. Flink til å være spillbar på sin høyreside.

   Matip 

   7

   Midtstoppereleganten spiller hele tiden på tryggheten. Vokser seg mer og mer inn i rollen som den klassiske midtstoppertypen til Liverpool. Ble ikke overarbeidet i dag.

   Klavan 

   7

   Stort for esteren å score sitt første mål for Liverpool. Var på rett plass til rett tid da han utnyttet en miss i Derby-forsvaret etter en Coutinho-corner og beinet ballen i mål. Utover det en grei kamp, der også han er trygg og god.

   Moreno 

   7

   Ble ikke satt på de store prøvene defensivt. Godt for spanjolen å få ristet av den dårlige innledningen på sesongen. Denne kampen var bedre. Villig til å være med offensivt og god i duellspillet. Flink til å bruke farten. Fikk gult kort i overtidsminittene i første omgang.

   Leiva 

   7

   Brasilianeren spilte en god kamp som stabilisator på midten. Vanskelig å komme forbi. Det betyr en Lucas Leiva i form. Gode pasninger. Noen ballmiss trekker ned noe. God til å bryte opp spillet til Derby.

   Grujic 

   6

   Prøvde skuddfoten sin ved noen anledninger, uten å være i nærheten av å lykkes. Viste prøv på god ballkontroll. Har noen feilvalg som var nær ved å skape farlige situasjoner. Spilte seg bra opp.

   Henderson 

   6

   Fikk tidlig en smell i kneet, som han heldigvis fikk ristet av seg. Formspilleren fikk 56 minutter for de røde i dag. Markerte seg ikke nevneverdig, men jobbet bra på midten.

   Coutinho 

   8

   Var involvert i alle tre målene. Den første tok han corneren som havnet til Klavan, det andre scoret han selv etter god kompaniskap med landsmann Firmino og det siste spilte han fram Origi. Klok, bevegelig, skuddvillig. Det holder til pokalen Liverpools beste.

   Origi 

   7

   Scorer et vakkert mål i korthjørnet etter å ha blitt spilt flott igjennom av Coutinho. Belgieren er spillesugen og bevegelig og gjør en god kamp i Derby i dag. Vanskelig spiss å spille mot. Fikk et kne i halebeinet mot slutten, men kom seg heldigvis.

   Firmino 

   8

   Har et fantastisk kompaniskap med landsmann Coutinho. Sto for Liverpools første sjanse med skudd fra langt hold. Har et fantastisk framspill til Coutinhos mål. Har et glimrende tospann med sin landsmann og lite skiller de to i dag.

   Ings 

   0

   Fantastisk godt å se Ings med drakt igjen. Fikk 27 minutter for Coutinho og var aktiv og bra. Ville ha et straffespark, men fikk det ikke. Grei inntreden etter langt skadefravær.

   Ejaria 

   0

   Liverpool-debutanten som gjorde det bra i flere av oppvarmingskampene i sommer. Fikk 13 minutter for Firmino og viste prov på spilleforståelse og bevegelse.

   Can 

   6

   Fikk en drøy halvtime for Henderson. Tok plass på midtbanen, der han sammen med Lucas gjorde det veldig vanskelig for Derby offensivt. God innsats, aggressiv. Prøvde seg også på et skudd, men ballen gikk utenfor. En annen av spillerne det er godt å se med Liverbirds på brystet igjen.

   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Torbjørn Flatin tflatin
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   18.01.2018 kl 16:07

   Videodømming på Anfield for første gang

   VAR vil bli benyttet i FA-cupkampen mellom Liverpool og West Bromwich.

   +
   18.01.2018 kl 14:07

   Skadet trio tilbake i trening

   Jordan Henderson ble ønsket tilbake til trening med åpne armer og et smil av Jürgen Klopp.

   +
   18.01.2018 kl 13:02

   Vil ikke slippe Woodburn etter Coutinho-salget

   Sunderland fikk nei til å låne 18-åringen.

   +
   18.01.2018 kl 11:20

   – Jeg har lært mer på en halv sesong enn jeg har gjort på et helt liv

   Lørdag kan Edvard Tagseth få sin Anfield-debut.

   +