Poengdeling i intens kamp

1-1 og poengdeling i toppkampen på Etihad. Milner for de røde, Aguero for de lyseblå. Lallana brente en kjempesjanse i andre omgang.

Manchester City
  11
  Liverpool

   Søndag 19.mar 1730 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   KAMP:  Nummer tre møter nummer fire på tabellen søndag.
   Kampstatistikk
   Spillerbørs
   Mignolet 7Gjør en veldig god redning i den første omgangen, og virker trygg. En god og trygg kamp!
   Clyne 7Veldig stor oppgave mot Citys raske og gode vinger. Kommer bra fra det - og er trygg og god defensivt.
   Matip 8En god kamp fra den elegante stopperen. Får brukt hodestyrken sin, og er også god med ballen.
   Klavan 7Klarer seg veldig bra mot superspiss Sergio Aguero. God i duellene, og bryter gang på gang. Det glipper én gang. Sliter litt med førstetouchen men det blir ikke utslagsgivende.
   Milner 6Er iskald fra 11 meter og setter inn Liverpools mål, men får kjørt seg litt i dag. Det meste City skaper er fra hans kant. Med en annen dommer ville han fort ha fått straffespark i mot seg og muligens et kort vi ikke liker, når han kaster seg inn og hindrer Sterling i første omgang.
   Can Liverpools beste9Kanskje hans beste kamp for Liverpool, og her var han tilbake til nivået fra Europa League i fjor vår. Knallgod i duellene, bidrar offensivt og slår ballen i forkant av straffen, og gode løp med ball. Veldig imponerende av tyskeren.
   Wijnaldum 8Gjør en kjempejobb på midtbanen. Flytter ballen fort, vinner mange baller og er god i duellene. Liverpool hadde kanskje vunnet denne kampen dersom Guardiola ikke byttet ut Yaya Touré, som slet fælt.
   Lallana 8Brenner en gedigen mulighet på 1-1, men kan ikke gi han så mye trekk i karakter for det. Skapte mye, løp mye, vant mye, og var svært god på midten.
   Mane 8Den beste av de tre fremme for Liverpool. Alltid på farten, og får brukt sitt voldsomme tempo. Blir muligens snytt for straffespark i førsteomgang. 
   Coutinho 6Får det ikke helt til å stemme. Kommer til en mulighet han setter når han er i form, men er av Liverpools mest usynlige i dag. Blir erstattet av Divock Origi.
   Firmino 8Fungerer bra i denne spissrollen mot slike lag som City. Er et godt oppspillspunkt, kan holde på ballen, og skaper også sjanser. Brenner dessverre også noen gode muligheter, men god kamp.
   Leiva 0Kommer inn for Firmino på slutten for å sikre poeng.
   Origi 0Hadde han vært litt raskere i oppfattelsen kunne han ha kommet seg til et par sjanser der han kunne brukt farten sin. Spiller ikke lenge nok til å bli vurdert.
   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   19.02.2018 kl 22:06

   Marko Grujic viser fremgang i Cardiff

   Laget fra Wales er ubeseiret etter at Marko Grujic kom dit på utlån fra Liverpool, og serberen blir stadig bedre i Championship.

   +
   19.02.2018 kl 19:28

   Amerika, treningsleir i Europa og generalprøve på Anfield

   James Pearce i Liverpool Echo antyder hvilke sesongforberedelser Jürgen Klopp legger opp til før 2018/19.

   +
   19.02.2018 kl 13:20

   Taktiske endringer utløste målrushet

   Mohamed Salah om hvordan Jürgen Klopp har fått det beste ut av ham.

   +
   19.02.2018 kl 10:59

   West Hams scouser har en god statistikk på Anfield

   Aaron Cresswell spilte for Liverpool som guttunge.

   +