Plymouth - Liverpool 0-1Lucas sendte Liverpool til fjerde runde

Med sitt første mål på 2316 dager sørget Lucas for seier mot Plymouth. Origi bommet på straffe.

Plymouth
  01
  Liverpool

   Onsdag 18.jan 2045 (FA-cup) - TV 2 Sport Premium / BT Sport

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Karius 5– Gjør en strålende redning i første omgang, men sliter fryktelig i feltet. Bommer på utboksinger og kløner for mye på innlegg.

   Alexander-Arnold 6– Gjør en vanvittig innsats og redder Liverpool når alle venter at Plymouth skal score. Er litt opp og ned, og roter for mye med ballen. Særlig sliter han med mottakene.

   Lucas 6– Får plusspoeng for sitt første mål siden 2010. Utover det har han ikke allverdens å gjøre, men blir lurt ved et par anledninger. Har trolig ikke spilt seg nærmere startplass.

   Gomez 6- Er kanskje den tryggeste i Liverpool-forsvaret. Bommer på noen pasninger, men gjør stort sett det han skal. Får et feilaktig gult kort.

   Alberto Moreno 5- Den spanske backen var blant Liverpools mest rutinerte spillere på banen, og med sin fysikk og fart burde han bidratt mer fremover. Han skaffer riktignok straffespark i sluttminuttene, men det er et av hans få gode offensive bidrag.

   Ejaria 3- En ny svak kamp av den unge midtbanespilleren. Han er stort sett anonym, men når han får muligheten til å vise seg frem, blir det for mye slurv. Mottar også et korrekt gult kort for «taktisk felling».

   Stewart 5– Ankeret får plusspoeng for å flere ganger redde laget fra farlige situasjoner. Problemet er bare at endel av situasjonene oppstår etter svake pasninger og involveringer fra engelskmannen. Stewart sliter med tempoet og pasningsspillet når Liverpool er i possesion.

   Coutinho 7– Er den Liverpool-spilleren som forsøker mest, og oftest byr på farligheter. Av og til henger ikke medspillerne med, men det kan ikke brasilianeren lastes for. Leverer en strålende assist til Lucas, og har flere gode dødballer. Liverpools beste.

   Woodburn 5– Stjerneskuddet viser at det bor mye i ham, problemet er bare at bidragene blir så altfor få. Dette burde være scenen der han tar ytterligere skritt mot førstelaget, men i dag ble det en anonym forestilling fra talentet.

   Origi 3– Belgieren får egentlig ikke til noe som helst. Han tar ikke løpene, sliter med nærteknikken og klarer slettes ikke plage Plymouths backrekke og keeper. Dette burde være en kamp der Origi kunne spille på seg selvtillit etter syv kamper uten scoring, i stedet bommer han på straffespark og sliter med å involvere seg positivt.

   Sturridge 4– Det var en midt sagt skuffet Sturridge som ble tatt av banen da det gjenstod cirka et kvarter. Sturridge ville så gjerne score i dag, og visste at det var en glimrende mulighet - mot laget fra fjerde nivå i England. Han prøver og prøver, men han mangler killer-innstinktet. Skuffende at han som skal være Liverpools beste avslutter ikke klarer å skape mer trøbbel mot Plymouth.

   Wilson– Gjør en grei figur i sin debut. Han klarer ikke bidra med altfor mye, men viser prov på bra tempo og teknikk.

   Ojo- Ojo får gult kort for filming, det var bortimot hans eneste involvering som ble fanget opp av kamera. Ojo fikk lite tid, men imponerte ingen de minuttene han fikk.

   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Einar Kvande EinarKvande
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   19.01.2018 kl 19:18

   Se hvem som var tilbake på treningsfeltet i kveld

   Jürgen Klopp kjørte kveldsøkt på Melwood. Se bildene her.

   +
   19.01.2018 kl 17:48

   Det er lite sannsynlig at Liverpool kjøper flere spillere i januar

   Virgil van Dijk ser ut til å bli det eneste spillerkjøpet av betydning i dette transfervinduet.

   +
   19.01.2018 kl 17:13

   Spilleren alle vil ha på laget sitt

   På Melwood er det en spiller det er mer rift om enn alle andre.

   +
   19.01.2018 kl 15:48

   På vakt mot undervurdering

   Jürgen Klopp vil ikke ha fokus på Liverpools lange rekke med ubeseirede kamper før møtet med Swansea.

   +