Southampton - Liverpool 0-0Liverpool sløste med sjansene

Liverpool skapte nok av sjanser, men de klarte rett og slett ikke få ballen i mål.

Southampton
  00
  Liverpool

   Lørdag 19.nov 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Karius 6
   Er nærmest arbeidsledig gjennom hele kampen. Bokser på sin første involvering, og gjør ellers alt helt greit.

   Clyne 6
   Vil mye mot sin gamle arbeidsgiver, og innsatsen er det ingen ting å utsette noe på. Får en kjempesjanse til å bli matchvinner drøye ti minutter før slutt, men header utenfor.

   Matip 8
   Markerer seg med et par viktige inngripener i første omgang, og vinner både løpedueller og hodeduller med Southampton-angriperne etter pause. Er også en trussel på offensive dødballer. Liverpools bestemann.

   Lovren 7
   Hjemmepublikum pep mot kroaten gjennom hele kampen, men den tidligere Southampton-stopperen gjorde sine saker meget bra, med solid stopperspill gjennom hele oppgjøret.

   Milner 7
   Var lite involvert før pause, men var mye mer synlig fremover på banen i andre omgang, hvor han fikk lagt flere gode innlegg uten at det ble tellende resultat ut av det. Vi noterte også et håpløst skuddforsøk etter 83 minutter.

   Henderson 6
   Mye balltrilling av kapteinen i dag, men for mye av det gikk på tvers og bakover. Klarte ikke å sette sitt preg på midtbanen, og hadde også et meget farlig balltap som førte til Southampton-overgang tjue minutter før slutt.

   Can 6
   Gjør flere ganger en herlig defensiv jobb etter at Liverpool mister ball, og Southampton får overganger. Men har også en grusom feilpasning som fører til Southampton-overgang og Austins store sjanse like før timen var spilt. Får en god mulighet noen minutter senere, men avslutningen var dårlig.

   Wijndaldum 6
   Går i krigen, og er sterk i kroppen i duellene. God i første omgang, men blir sliten mot slutten av kampen. Har et skuddforsøk som går over like før pause.

   Mane 6
   Får Liverpools to beste muligheter i første omgang, men en kjemperedning av Forster stopper det første skuddet etter en halvtime. Ti minutter senere blir han taklet av Van Dijk i avslutningsøyeblikket. Blir veldig anonym de siste 45 minuttene.

   Coutinho 7
   Kom ikke helt til sin rett i første omgang, men var mye mer involvert i det offensive spillet etter pause. Får en kjempemulighet fire minutter etter pause, men treffer dessverre ikke ballen rent. Marker seg med en genial pasning på Firminos kjempesjanse midtveis i omgangen.

   Firmino 7
   Jobber sokkene av seg som vanlig. Burde hatt frispark når han blir holdt i trøya av Van Dijk med fri vei mot mål. Misbruker kampens største sjanse når han setter ballen like utenfor alene med keeper midtveis i andre omgang. Har et godt skudd etter 82 minutter som Forster redder.

   Sturridge
   Fikk drøye tolv minutter som innbytter for Can. Slår et godt innlegg på Clynes store sjanse.

   Origi
   Får spille overtidsminuttene som erstatter for Mane.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   22.02.2018 kl 23:32

   - Vi er i god form foran en interessant kamp

   Marko Arnautovic er formspilleren hos West Ham United, men sier foran kampen på Anfield at han har enda mer å gå på.

   +
   22.02.2018 kl 18:17

   Hvem manglet på trening da juniorer fikk oppmuntring?

   En spiller fra førstelagsstroppen glimret med sitt fravær under dagens økt på Melwood, mens 17-åringer fikk «belønning» etter seier.

   +
   22.02.2018 kl 15:48

   Gull-Maren klar for å hoppe på tur til Liverpool igjen

   Maren Lundby har knapt rukket å komme hjem med OL-gullet før hun planlegger ny tur til Liverpool.

   +
   22.02.2018 kl 11:32

   – Det var et gunstig tidspunkt å score på

   Innbytter Rafael Camacho om scoringen som sendte Liverpool U19 til kvartfinalen i UEFA Youth League.

   +