Liverpool - Sunderland 2-0:Seieren satt langt inne

Liverpool styrte kampen fra start til slutt, men slet med å få mål helt til Divock Origi åpnet ballet etter 75 minutter. James Milner scoret på straffespark på overtid.

Liverpool
  20
  Sunderland

   Lørdag 26.nov 1600 (PL) - TV 2 Sport Premium

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Karius 7

   Et par gode involveringer på sjanser til Sunderland, og antakeligvis hans beste kamp for Liverpool. Noe skjemmet av et utspark som endte til corner(!), men holder nullen for andre kamp på rad.

   Clyne 7

   God i forsvar, svært aktiv i angrep. Litt upresis, som mange Liverpool-spillere var lørdag, men veldig mye involvert.

   Matip 7

   Leser spillet mesterlig, trenger knapt takle fordi han er så godt plassert. Sikker med ballen i bena og skaper en egen ro til den bakre fireren. En sjelden glipp da Sunderland fikk corner etter 64 min.

   LB Lovren 8

   Knallsterk i taklinger og oppofrende på blokkeringer. Spiller tydelig med selvtillit, og er også nær å score på en heading og forsøker seg på et langskudd på tampen av første omgang. Mye involvert også offensivt i denne kampen, med noen fine pasningsdetaljer. Bunnsolid og Liverpools beste.

   Milner 7

   Mer ving enn back i denne kampen, men uten å prege kampen nevneverdig før han igjen får sjansen fra krittmerket. Derfra er han iskald og scorer på sin femte straffe denne sesongen. 

   Henderson 6

   Like mange pasninger som et helt Sunderland-lag tilsammen. Pasningssikker og godt overblikk, og gjør det enkelt. Men gjør ting kanskje litt for enkelt noen ganger, og sliter med å finne de forløsende pasningene mot en parkert buss. Blir heller slående mye på tvers, og overlater det geniale til andre.

   Can 7

   Spiller seg opp utover kampen. Begynner med mye unøyaktighet, men har etter hvert endel avslutningsmuligheter og en nydelig chip inn i feltet etter 52 minutter, som åpnet opp Sunderland-forsvaret fullstendig. Har en vinnervilje som lyser av han når frustrasjonen mot Sunderlands mur blir stor.

   Wijnaldum 6

   Endel involvert og jobber hardt både opp og ned, noe avslutninger, men treffer ikke helt i avgjørende øyeblikk.

   Mané 6

   Uavnt svak kamp til Mané å være. Kommer til noen sjanser, men treffer ikke godt når han får muligheten verken på skudd eller pasning. Er likevel til slutt den som skaffer Liverpools straffespark på tampen av kampen med et godt raid.

   Coutinho 6

   Jobber hardt og spratt på ubrasiliansk vis rett på beina igjen etter å ha blitt felt et par ganger tidlig i kampen. Men så ble han liggende, og ble året av banen med skade i høyre ankel etter en duell. Hadde mannsmarkering den halvtimen han spilte, og fikk ikke utrettet så mye. 

   Firmino 7

   Er over alt, viser herlig teknikk og spilleglede, og et utrolig overblikk, som da han med et overhopp startet et farlig Liverpool-angrep. Men litt for upresis i denne kampen også han.

   Origi 7

   Passes godt på etter at han kommer inn, men er til slutt den som finner åpningen for Liverpool og scorer et meget viktig mål. Viser sin rå fart og hardtpressende spillestil.

   Lucas Leiva

   Fikk ikke sjansen til å gjøre seg bemerket.

   Ben Woodburn 

   17-åringen fikk en herlig mottakelse i sin debut, og fikk inn en takling og en involvering. 

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   19.01.2018 kl 14:19

   – Vil ikke slippe Woodburn nå

   Jürgen Klopp forklarer hvorfor 18-åringen blir ut sesongen.

   +
   19.01.2018 kl 13:17

   Salah har vært syk

   Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

   +
   19.01.2018 kl 13:05

   – Karius må prestere, han er nå vår nummer én

   Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

   +
   19.01.2018 kl 12:15

   Goretzka signerte for Bayern

   Jakten på den tyske midtbanespilleren er offisielt over.

   +