Liverpool - Swansea 2-3Første hjemmetap et faktum

Swansea sjokkerte Anfield med å vinne 3-2, i en kamp der Liverpool kjempet seg tilbake til 2-2 før en forsvarsblemme ødela for de røde.

Liverpool
  23
  Swansea

   Lørdag 21.jan 1330 (PL) - TV 2 Sport Premium / BT Sport

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Simon Mignolet 5 – Slapp inn tre mål hjemme mot Swansea uten at vi kan erindre noen spesielle feil. Ga ikke inntrykk av å ha autoritet i feltet og med sine fremspill.

   Nathaniel Clyne 5 – Var et ofte brukt oppspillspunkt ute på høyrekanten spesielt før pause, men det ble lite ut av det. Er ikke bestandig helhjertet nok defensivt heller og kunne kanskje gjort mer i forbindelse med de to siste målene til Swansea.

   Ragnar Klavan 4 – Hadde en transportetappe av en 1.omgang, men fikk trøbbel med store Llorente etter pause. Tapte duellen, i «samarbeid» med et par andre røde, da den den store spanjolen headet inn 2-0. Sleivet også ballen ut til Sigurdsson for seiersmålet.

   Dejan Lovren 5 – Ga en noe unødvendig corner hvor han selv tapte hodeduellen mot Fernandez, og hvor Llorente satte 1-0 øyeblikket etter.

   James Milner 6 – Uvanlig ujevn og upresis, i likhet med flere andre hos Liverpool. Får pluss for godt innlegg til redusering 1-2.

   Jordan Henderson 6 – Løper og løper og gir aldri opp, men finner lite ro og rytme i sitt spill i dag.

   Georginio Wijnaldum 5 – Fint forarbeid til 2-2, selv om det kanskje skulle ha vært avblåst for hands, men er en annen som har en uvanlig stor feilprosent.

   Emre Can 5 – Med Wijnaldum og Can foran Henderson på midten er det naturlig at Emre blir playmakeren, men det funket ikke noe særlig og Lallana var savnet i den rollen.

   Adam Lallana 5 – Var frempå et par ganger og ikke så langt unna å score, men blir ikke nok involvert når han må spille ute på kanten. Prøver, men det blir som regel bare nesten.

   Philippe Coutinho 6 – Hadde et par bra fremspill før pause, men fikk ikke så mye plass og virket ikke å være helt klar for å spille fra start etter sitt skadeopphold.

   Roberto Firmino 8 – «Bobby» var det som ofte var med på det lille som ble skapt i 1.omgang, og scoret to flotte mål etter pause. Liverpools klart beste spiller.

   Daniel Sturridge 5 – Du ante at det ble litt farligere etter at Daniel kom inn, men kom dessverre ikke i de riktige posisjonene.

   Divock Origi – Virket mest forvirret etter at han kom inn, og sliter med å finne sin posisjon i den oppstillingen som Klopp sliter med å finne ut av etter at Mané reiste til Afrikamesterskapet.

   Joel Matip – Kom inn i sluttsekundene, trolig mest i håp om at han kunne bli med i en offensiv hodeduell som aldri skjedde.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   22.02.2018 kl 23:32

   - Vi er i god form foran en interessant kamp

   Marko Arnautovic er formspilleren hos West Ham United, men sier foran kampen på Anfield at han har enda mer å gå på.

   +
   22.02.2018 kl 18:17

   Hvem manglet på trening da juniorer fikk oppmuntring?

   En spiller fra førstelagsstroppen glimret med sitt fravær under dagens økt på Melwood, mens 17-åringer fikk «belønning» etter seier.

   +
   22.02.2018 kl 15:48

   Gull-Maren klar for å hoppe på tur til Liverpool igjen

   Maren Lundby har knapt rukket å komme hjem med OL-gullet før hun planlegger ny tur til Liverpool.

   +
   22.02.2018 kl 11:32

   – Det var et gunstig tidspunkt å score på

   Innbytter Rafael Camacho om scoringen som sendte Liverpool U19 til kvartfinalen i UEFA Youth League.

   +