West Ham - Liverpool 0-4:Hamret West Ham i stykker da det gjaldt som mest

Coutinho og Sturridge i storslag i Liverpools maktdemonstrasjon i London.

West Ham
  04
  Liverpool

   Søndag 14.mai 1515 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Mignolet 7 - Trygg i feltarbeidet og solid på West Ham sine få avslutninger. Belgieren er i god form, og skaper trygget i de bakre rekker. 

   Milner 6 - Spiller en rotete første omgang, men løfter seg i andre omgang. Burde utnyttet sjansene sine bedre. 

   Lovren 7 - Litt utrygg før West Hams supersjanse i første omgang, men gjennomfører ellers en solid kamp på London Stadium.

   Matip 7 - Hakket bedre enn sin forvarskollega. Matip kommer seg til flere store sjanser på dødball, og dersom han finjusterer siktet, vil han være en viktig ressurs på offensiv dødball i fremtiden.

   Clyne 7 - Bedre fra Clyne i dag, som leverer en solid match, og er særlig flink til spille støtte for sine lagkamerater.

   Can 8 - Veldig flink til å stoppe West Hams kontringsforsøk - og det er viktig! I dag viste han seg fra en solid, defensiv side. Tyskeren er i langt bedre form, nå som han endelig er helt skadefri.

   Wijnaldum 7 - Spiller seg opp fra de siste kampene, men er fortsatt et stykke unna formtoppen. Er heldig som ikke får straffe mot seg på 2-0, og like før Liverpool satte inn dagens trejde scoring. Er dog positivt involvert på de to siste scoringen, og bidrar således til at Liverpool sikrer tre poeng.

   Lallana 7- Engelskmannen prøver, men lykkes ikke særlig i dag. Han jobber utrettelig, og det legger et godt grunnlag for de rundt ham. 

   Coutinho 9 - For en kamp av brasilianeren! Først serverer han en utsøkt målgivende pasning til Sturridge, før han selv fikser både 2-0 og 3-0. Igjen viser han seg frem som Liverpools beste spiller, og i dag er det enkelt å kåre ham til dagens mann.

   Origi 6 - I første omgang er han omtrent helt borte, men spiller seg opp i andre omgang. Han scorer, men viser svak vurderingsevne når han ikke spiller til Sturridge i en to mot én-situasjon. Andreomgangen var et løft, for en spiller som har slitt stort i det siste.

   Sturridge 8 - Endelig spilte Liverpool med en spiss, som liker seg i boksen. Han var kanskje ikke dagens beste spiller, men likevel den som betydde mest for den taktiske triumfen på London Stadium. Bevegelsene hans og trusselen foran mål, gjør at spillerne rundt hak kommer til rette. Sturridge setter 1-0 mesterlig, og er «på» og positiv i en rekke situasjoner.

   Lucas - kommer inn mot slutten, uten å involvere seg særlig.

   Woodburn - får noen helt få minutter på tampen av kampen.

   Grujicfår noen helt få minutter på tampen av kampen.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   23.01.2018 kl 11:02

   9. plass på «rikinglisten»

   Åtte klubber hadde mer i inntekter enn Liverpool i 2016-17.

   +
   23.01.2018 kl 09:36

   «Jurgen Klopps lag fikk akkurat det de fortjente»

   Dette handlet ikke om uflaks eller marginer imot, skriver avisene.

   +
   23.01.2018 kl 07:54

   – Setter du en Formel 1-bil i Londons rushtrafikk vil den ikke gå fort

   Carlos Carvalhal forklarte seieren over Liverpool på en litt annerledes måte.

   +
   23.01.2018 kl 07:29

   – Vi var bare ikke gode nok

   Swansea fikk kampen inn i det sporet som de ønsket.

   +