Leserne vil ha unggutter inn på laget

Leserne vil ha unggutter som Morton og Gordon inn fra start mot Leicester i kveld.

Det er klart for kvartfinale i ligacupen, og Liverpool tar imot Leicester City i kveld.

Jürgen Klopp har ikke så mange førstelagsspillere å velge mellom, med skader, koronasykdom, forkjølelse, og er voldsomt kampprogram. 

Det er kanskje det vanskeligste laget å ta ut denne sesongen. På den ene siden er dette en turnering der Manchester City og Manchester United allerede er utslått – og det er mulighet for å vinne et trofé allerede i februar – men samtidig så er det ingen tvil om at ligaen er førsteprioritet, der de røde er tre poeng bak Manchester City før juleprogrammet starter for alvor.

Nå er det ikke så mange å velge mellom, men vi ser at også supporterne ønsker å prioritere ligaen. Det er stemt inn mange unggutter denne gang!  I overkant av 1400 har stemt.

Liverpool - Leicester City har avspark kl. 20.45, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

Folkets lag

Keeper: Caoimhin Kelleher - 1267 stemmer

Vi vet allerede at iren skal stå i mål, dersom ikke noe skjer inn mot kampstart. Han er lagets andrekeeper, og Alisson risikeres ikke i ligacupen.

Høyreback: Neco Williams - 1298 stemmer

Trent Alexander-Arnolds backup får sjelden sjansen, men i ligacupen kan han få muligheten.

Midtstopper: Joe Gomez - 1381 stemmer

Midtstopperen har ikke fått så mange sjanser etter langtidsskaden denne sesongen. Kom inn mot Spurs, og kan få starte her. Er den som har fått flest stemmer av alle denne gang.

Midtstopper: Ibrahima Konaté - 1318 stemmer

Ibrahima Konaté spilte mot Newcastle og Tottenham. Da sammen med Joel Matip. Franskmannen har vært god siden overgangen.

Venstreback: Kostas Tsimikas - 1318 stemmer

Med Andy Robertson suspendert i tre kamper, ligger det til rette for at grekeren kommer inn igjen på laget.

Midtbane: James Milner - 1143 stemmer

Milner spilte 90 minutter mot Tottenham på søndag. Er han i stand til å starte igjen allerede nå? Det er ikke så mange alternativer...

Midtbane: Tyler Morton - 1016 stemmer

Har startet på San Siro og Tottenham Hotspur Stadium denne måneden. Med så mange midtbanespillere ute kan han få en ny sjanse.

Midtbane: Alex Oxlade-Chamberlain - 1370 stemmer

Den midtbanespilleren som fikk flest stemmer denne gang. Satt noe overraskende på benken mot Spurs, og ble sittende der. Bør komme inn igjen her dersom han er frisk.

Angrep: Kaide Gordon - 993 stemmer

Kan få sin andre start for førstelaget, 17 år gammel. Satt på benken sist – og leserne ønsker å hvile både Mohamed Salah og Sadio Mané.

Angrep: Roberto Firmino - 1208 stemmer

Nylig tilbake fra skade, og har startet de siste kampene på benken med innhopp. Kanskje er han klar for flere minutter, og en startplass.

Angrep: Takumi Minamino - 1298 stemmer

Minamino har fått begrenset med muligheter, men har scoret fire mål denne sesongen – tre av dem i denne turneringen.

Oppsummert: Kelleher – Williams, Gomez, Konaté, Tsimikas – Milner, Morton, Oxlade-Chamberlain – Gordon, Firmino, Minamino

Benken

På benken tar vi med de utespillerne som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget. I tillegg tar vi med en keeper. 

Benken: Alisson (240 stemmer), Alexander-Arnold (199 stemmer), Bradley (189 stemmer), Matip (186 stemmer), Keita (801 stemmer), Salah (372 stemmer), Mané (293 stemmer), Jota (223 stemmer), Woltman (126 stemmer).