Fantastiske Sturridge reddet ett poeng

Daniel Sturridge ble Liverpools joker i London.

Liverpool var ikke like gode spillemessig i den andre omgangen som i første, men det handlet nok mye om at Chelsea lå dypere og nektet dem rom. Selv uten å spille like bra, klarte dette laget å skape store muligheter. Både Xherdan Shaqiri og Roberto Firmino brente hundreprosentsjanser før utligningen endelig kom.

Alisson ble kritisert for Eden Hazards scoring som kom fra skrå vinkel, men snakk om å spille seg opp. Chelsea kom seg til flere store sjanser da LFC jaktet utlignigen, men brasilianeren var bunnsolid og gjorde flere store redninger.

Og for en utligning det var. Daniel Sturridge får ballen på 20 meter, ser opp, og banker ballen i krysset. Han var to centimeter unna å gjøre det samme på onsdag – og denne gang satt den.

Liverpool er fortsatt ubeseiret i Premier League – men er nå nede på andreplass bak Manchester City på målforskjell. City er som kjent neste motstander, når de gjester Anfield neste søndag.

Chelsea

Chelsea

Spillerstall

Liverpool

1

Resultat

1

Høydepunkter

25
Chelsea
Hazard scorer

Chelsea spiller ball i hatt med Liverpools midtbane, og ut av intet kommer en gjennombruddspasning til Eden Hazard. Joe Gomez havner på etterskudd og alene med Alisson sender Hazard kula i lengste.

89
Spillerstall
Målscorer: Daniel Sturridge (Assist: Xherdan Shaqiri)PRAKTSCORING!

Daniel Sturridge utlikner! Nærmest stillestående klemmer han til fra rundt 20 meter og skrur den inn i lengste kryss! For en deilig scoring fra innbytteren!

40
Spillerstall
Sadio ManéMané får gult

Hazard får en kontringsmulighet etter frisparket. Mané feller belgieren bevisst og pådrar seg et korrekt gult kort.

77
Spillerstall
James MilnerGult kort Milner

Moses kommer i retning Liverpool-målet i kjempefart. Milner hiver seg inn og tar et gult kort for å hindre nigerianeren.

32
Spillerstall
Mohamed SalahSå nære for Salah!

Firmino spiller Salah pent gjennom. Egypteren passerer både Alonso og keeper Kepa, men får ballen litt for skrått og med høyrefoten. Dermed får han ikke nok kraft, og Rüdiger rekker å komme seg på streken og hindre ballen fra å gå i mål.

55
Spillerstall
Sadio ManéKjempesjanse for Liverpool!

Firmino snapper opp ballen på brilliant vis inne i Chelsea-feltet. Sender den til Mané som tråkler seg gjennom og skyter. En kjemperedning fra Kepa unna redusering der!

63Hazard alene mot Alisson

Chelsea får frispark langt inne på banehalvdel, og setter igang hurtig. Ingen andre i Liverpool er med på den utenom Alisson, som klarer å hindre Hazards skudd. Stort keeperspill.

70Kjempemiss fra Shaqiri!

Der SKAL det stå 1-1! Robertson slår et fantastisk innlegg til Shaqiri som får avslutte upresset foran mål. Sveitseren bommer halvveis på ballen og sender den utenfor.

73Ny stor Mulighet!

Flott Liverpoolspill! Milner legger inn til Firmino som stanger ballen mot mål. Ballen reddes på streken av Luiz!

91Chelsea svarer

Kaos i Liverpool-feltet når Moses får avslutte i etterkant av en Chelsea-corner. Den blokkeres, og Alisson får kontroll.

95Siste mulighet for Chelsea

Alonso får heade, men treffer ikke mål. Farlig!


Lagoppstilling

Chelsea (4-3-3)

Liverpool (4-3-3)

Kaptein: Cesar AzpilicuetaKaptein: Jordan Henderson
 • Kepa Arrizabalaga (1)
 • Cesar Azpilicueta
 • Antonio Rudiger
 • David Luiz
 • Marcos Alonso
 • Jorginho
 • N'Golo Kanté
 • Mateo Kovacic (80)
 • Willian (72)
 • Eden Hazard
 • Olivier Giroud (1) (64)
 • Alisson Becker
 • Trent Alexander-Arnold
 • Joe Gomez
 • Virgil van Dijk
 • Andy Robertson
 • Jordan Henderson (78)
 • Georginio Wijnaldum
 • James Milner (86)
 • Sadio Mané
 • Mohamed Salah (66)
 • Roberto Firmino
Innbyttere
 • Willy Caballero
 • Davide Zappacosta
 • Gary Cahill
 • Victor Moses (72)
 • Cesc Fabregas
 • Ross Barkley (1) (80)
 • Alvaro Morata (64)
 • Simon Mignolet
 • Joël Matip
 • Alberto Moreno
 • Fabinho
 • Naby Keita (78)
 • Xherdan Shaqiri (66)
 • Daniel Sturridge (86)

Før kampen

Liverpool har hatt en perfekt start på Premier League-sesongen, og møter et Chelsea-lag som hadde det samme inntil de avga poeng borte mot West Ham sist.

I onsdagens ligacupkamp slo Chelsea ut Liverpool på Anfield, så forhåpentligvis er det et revansjelystent lag som kommer til Stamford Bridge lørdag kveld.

Jürgen Klopp bytter ut hele forsvaret fra onsdagens kamp. Virgil van Dijk er klar igjen, og tar plass i midtforsvaret sammen med Joe Gomez.

På midtbanen velger Klopp å gå for mye rutine, og bruker både Jordan Henderson og James Milner sammen med Gini Wijnaldum.

Dejan Lovren spilte sine første minutter for sesongen på onsdag, men er ikke med i troppen til dagens kamp. Joel Matip er midtstopperalternativet på benken dersom Van Dijk skulle få problemer med ribbeina. Fabinho har også spilt i den posisjonen i pre-season.

For Chelsea ble Antonio Rüdiger spilleklar, og tar plass i midtforsvaret sammen med David Luiz. Liverpool slet mot Eden Hazard på Anfield. Belgieren er med fra start, og det samme er sommerkjøper Jorginho, som ikke var med på onsdag. Det ser ut til å være det sterkeste laget Maurizio Sarri kan stille.

Første omgang

0Lagene er på banen

Straks avspark i London, i det som trolig blir et fyrverkeri av en kamp!

1Chelsea tar avspark

Vi er i gang!

5Liverpool prøver

Liverpool snuser på Chelsea-feltet nå. Salah prøver på skudd fra god posisjon. Blir for mye presset til å få skikkelig klem på kula. Går midt på Kepa.

7Farlig fra Chelsea

Pent kombinasjonsspill fra Hazard og de andre blå. Gomez lures nesten trill lundt, men klarer såvidt å hente seg inn og får den unna. Centimetre unna å være alene med Alisson der.

8Ny avslutning fra Salah

God prestasjon av egypteren når sniker seg selv og ballen forbi tre Chelsea-spillere. Avslutningen går imidlertid langt unna målet.

15Mané skyter

Ny god skuddmulighet for Liverpool Denne gangen er det Mané som lader kanonen fra like utenfor 16-meteren, men heller ikke han har finjustert siktet.

18Firmino melder seg på

Milner trer ballen gjennom til Salah, som spiller videre til Firmino. Han får avslutte i nær sagt samme posisjon som mot PSG. Skuddet blir imidlertid blokkert til corner. Den får Liverpool ingenting ut av.

20Liverpool er farligst

Det har bølget fram og tilbake i innledningen av denne kampen, uten at det har vært noen enorme målsjanser. Men det er Liverpool som har sett farligst ut i angrep hittil.

22Alisson er stor!

David Luiz utnytter Liverpools høye press og sender en pansing over hele banen som treffer Willian. Alisson er våken, kommer seg ut fra streken, og gjør seg stor slik at brasilianeren ikke klarer å prikke den forbi sin landsmann.

25
Chelsea
Hazard scorer

Chelsea spiller ball i hatt med Liverpools midtbane, og ut av intet kommer en gjennombruddspasning til Eden Hazard. Joe Gomez havner på etterskudd og alene med Alisson sender Hazard kula i lengste.

27Chelsea med blod på tann

Alonso sender et innlegg til Giroud etter lekent forarbeid fra Willian. Gomez er heldigvis sterk i lufta mot franskmannen og får den unna!

30Frispark til Liverpool

Hazard klipper ned Milner på hjørnet av Chelseas 16-meter. Frispark til Liverpool.

31Femmeter

Milner slår inn. Azpilicueta header ballen unna, men Liverpool får ikke corneren de skal ha.

32
Spillerstall
Mohamed SalahSå nære for Salah!

Firmino spiller Salah pent gjennom. Egypteren passerer både Alonso og keeper Kepa, men får ballen litt for skrått og med høyrefoten. Dermed får han ikke nok kraft, og Rüdiger rekker å komme seg på streken og hindre ballen fra å gå i mål.

37Liverpool har initiativet

Selv om Chelsea leder, er det Liverpool som skaper det meste ute på matta.

39Trent får frispark

Alexander-Arnold løper nedover mot Chelseas dødlinje. Willian setter inn en takling som bommer totalt. Milner og Salah gjør seg klar i god innleggsposisjon

40
Spillerstall
Sadio ManéMané får gult

Hazard får en kontringsmulighet etter frisparket. Mané feller belgieren bevisst og pådrar seg et korrekt gult kort.

41Det nærmer seg for Liverpool

Pent spill av Liverpool. Salah prøver å spille Firmino som er fri på venstre side av Chelsea-målet, men pasningen kommer litt for langt foran. Det kunne blitt en stor sjanse.

44Alt handler om Liverpool nå

Det er Liverpool, anført av Mohamed Salah, som angriper gang på gang her nå. De aller største sjansene uteblir likevel.

45Det enkle er ofte det beste, Mané

Mané får ballen feilvendt på 15 meter. Tar en touch og prøver brassespark. Milner slår oppgitt ut med armene, for han er helt ledig på siden.

45Dommeren blåser

Lagene går til garderoben. Hazards mål skiller de to lagene etter 45, tross for stort Liverpool-press mot slutten.


Pauserefereat

En jevnspilt førsteomgang med et voldsomt tempo – men det er Chelsea som har scoret målet, og Liverpool ligger under til pause for første gang denne sesongen.

De helrøde har gjort mye småpent, og kombinasjonsspillet sitter stort sett frem til det det skal avsluttes. Der har ikke den siste pasningen eller avslutningene vært gode nok. Mohamed Salah har vært veldig involvert, og spiller en av sine beste omganger denne sesongen, om vi ser bort fra avslutningene. Han hadde også Liverpools største sjanse da han rundet keeper, men avslutningen med høyrefoten manglet kraft og ble reddet på streken.

Chelseas scoring kommer av at Liverpool står veldig høyt, og dessverre var det ligaens formspiller Eden Hazard som ble tredd gjennom. Joe Gomez var på etterskudd og belgieren scorer fra skrå vinkel. Kanskje kunne Alisson ha gjort det bedre.

Forhåpentligvis vil den siste pasningen og avslutningene sitte i andreomgang – for Liverpool vil komme seg til flere sjanser her.

Andre omgang

46Andre omgang er igang!

Liverpool sparker i gang den andre omgangen. Kan vi må mer presisjon i angrep denne gangen? Salah var meget aktiv i første, men sviktet gjerne mot slutten

47Chelsea åpner aggressivt

Igjen skaper en langspasning fra Luiz trøbbel for Liverpool. Willian får en dårlig touch, noe som hindrer ham i å komme helt alene mot Alisson. Kommer for skrått til å bli særlig farlig og blir stoppet.

52Tøffe tak

Flere tøffe dueller på midtbanen. Jordan Henderson blir liggende i smerter etter å ha fått kneet til Giroud i ryggen. Kommer seg opp igjen.

54Corner Liverpool

Alonso må sklitakle ut til corner. for å hindre Trent i å legge inn. Firmino får hodet på den, men klarer ikke å styre den i retning målet.

55
Spillerstall
Sadio ManéKjempesjanse for Liverpool!

Firmino snapper opp ballen på brilliant vis inne i Chelsea-feltet. Sender den til Mané som tråkler seg gjennom og skyter. En kjemperedning fra Kepa unna redusering der!

59Godt stopperspill

Der er det godt å ha to midtstoppere med fart i beina. Willian spilles fri av Kanté og ser ut til å skulle komme alene mot Alisson. Han blir løpt opp av både Gomez og Van Dijk, og sistnevnte takler ballen ut til corner. Liverpool klarerer.

63Hazard alene mot Alisson

Chelsea får frispark langt inne på banehalvdel, og setter igang hurtig. Ingen andre i Liverpool er med på den utenom Alisson, som klarer å hindre Hazards skudd. Stort keeperspill.

64
Chelsea
Spissbytte hos Chelsea
66
Spillerstall
Inn: Xherdan Shaqiri (Ut: Mohamed Salah)Shaqiri kommer inn

Salah, som har vært noe er usynlig i andre blir byttet av.

69Ny redning fra Alisson

Chelsea får ny skuddmulighet som Alisson redder. Han klarer ikke å holde ballen, men heldigvis er det Robertson som står nærmest.

70Kjempemiss fra Shaqiri!

Der SKAL det stå 1-1! Robertson slår et fantastisk innlegg til Shaqiri som får avslutte upresset foran mål. Sveitseren bommer halvveis på ballen og sender den utenfor.

72
Chelsea
Bytte Chelsea
73Ny stor Mulighet!

Flott Liverpoolspill! Milner legger inn til Firmino som stanger ballen mot mål. Ballen reddes på streken av Luiz!

77
Spillerstall
James MilnerGult kort Milner

Moses kommer i retning Liverpool-målet i kjempefart. Milner hiver seg inn og tar et gult kort for å hindre nigerianeren.

78
Spillerstall
Inn: Naby Keita (Ut: Jordan Henderson)Kan Keita gjøre en forskjell da?

Kapteinen går av.

80
Chelsea
Bytte chelsea
82Wijnaldum skaper nesten sjanse for Chelsea

Gini spiller en svak ball bakover. Bare en våken Alisson hindrer at Chelsea får alle tiders mulighet.

83Frispark til Liverpool

Får frispark på meget godt skuddhold. Shaqiri gjør seg klar

84Rett på keeper

Shaqiri setter den i keeper-hjørnet og Kepa fanger ballen enkelt.

85Sturridge gjør seg klar

Kan han bli jokeren i dag da?

86
Spillerstall
Inn: Daniel Sturridge (Ut: James Milner)Offensivt bytte

James Milner går ut og gir kapteinsbindet videre til Van Dijk.

89
Spillerstall
Målscorer: Daniel Sturridge (Assist: Xherdan Shaqiri)PRAKTSCORING!

Daniel Sturridge utlikner! Nærmest stillestående klemmer han til fra rundt 20 meter og skrur den inn i lengste kryss! For en deilig scoring fra innbytteren!

90Fire minutter legges til
91Chelsea svarer

Kaos i Liverpool-feltet når Moses får avslutte i etterkant av en Chelsea-corner. Den blokkeres, og Alisson får kontroll.

94Chelsea-mulighet

Chelsea legger inn et frispark. Keita klarer såvidt å hindre Luiz fra å heade på kloss hold. Corner til Chelsea.

95Siste mulighet for Chelsea

Alonso får heade, men treffer ikke mål. Farlig!

95Ferdig!

Dommeren blåser og det blir 1-1 i London.