Mané satte spikeren i Palace-kista på overtid

James Milner scoret på straffe like før pause, og Sadio Mané avgjorde kampen like før slutt.

Milners straffesparkmål helt på tampen av første omgang og Manes scoring i tomt bur på overtid i andre omgang var nok til å senke et Crystal Palace som begynte ultradefensivt, men som ble tvunget mer fram i andre omgang. Men det manglet ikke på mulighetene for begge lag i en tett og underholdende kamp. Palace hadde ligget med to forsvarsfirere lavt hele første omgang, men ledermålet tvang dem lenger opp på banen i andre. Zaha og Benteke - og senere Sørloth - ga Liverpool-forsvaret en munnfull å hanskes med, men Liverpools nye sisteskanse, Alisson, er endelig en Liverpool-keeper å stole på. Enten med ballen i beina, som igangsetter eller som en keeper som plukker fram kjemperedningene når det trengs. Palace ble redusert til ti mann da Wan-Basseka taklet Salah som sistemann med et kvarter igjen å spille. Naby Keita spilte en fantastisk kamp for de røde og viste stadige prov på hvilken verdensklassespiller Liverpool har kjøpt. Det var spenning helt til siste slutt idenne kampen, før Salah spilte fri rekkekamerat Mane, som løp fra Palace-forsvaret og rundet Hennesey og satte ballen i tomt bur.

Målscorer: Sadio Mané (Assist: Mohamed Salah)Mané avgjør

Ypperlig kontring etter Palace sin corner.

Salah plukker opp Van Dijk sin heading, og sender Mané alene mot mål. Senegaleseren runder keeper og avgjør kampen tre minutter på overtid.

75
Utvisning

Vertene redusert til ti mann.

Salah løper gjennom Palace-forsvaret, og felles av Wan-Bissaka like utenfor 16-meterstreken.

42
Gult kort

Stygg takling av Van Aanholt på Milner.

53
Trent Alexander-ArnoldGult kort

Alexander-Arnold lager frispark i farlig posisjon.

54
Alisson bokser unna

Milivojevic med et frispark i retning krysset.

60
Mohamed SalahNær selvmål

En nydelig volley fra Salah heades like utenfor eget kryss av en Palace-forsvarer.

81
Sadio ManéGod mulighet

Mané skyter fra 8-9 meter etter pasning fra Salah. Det lave skuddet skaper ikke trøbbel for Hennessey.

84
Mohamed SalahBokser til corner

Hennessey får såvidt slått en heading fra Salah fra seks meter til corner.

25
Townsend banker ballen i tverrliggeren

Der var Palace nære!

En feilpasning av Keita ga Palace en gratissjanse. Returen slås i en Liverpool-spiller og til corner.

35
Andy RobertsonRobertson får en god mulighet

Venstrebacken får stå umarkert bak i feltet, men venter ikke lenge nok på at ballen skal dale, og skuddet går høyt opp på tribunen.

49
Mohamed Salah (Naby Keita)To kjempesjanser til Liverpool

Først Salah, så Keita

Liverpool centimetere unna 2-0 når Salah først er nær ved å lobbe over og runde keeper etter et godt innlegg fra Robertson, og så skyter Keita like utenfor når han får ballen fra Salah. Sjansene kommer etter en god Liverpool-kontring.

Før kampen

Liverpool har god statistikk i Premier League-kampene på Selhurst Park de siste årene. Statistikken viser at man må helt tilbake til november 2014 for å finne siste Liverpool-tap på Selhurst Park i ligasammenheng.

For Liverpool vil Dejan Lovren stå over kampen på grunn av bekken-problemer. Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster er som kjent langtidsskadet.

Palace-manager Roy Hodgson har en tilnærmet skadetfri tropp. London-klubben har hentet inn fire nye spillere i løpet av sommeren, i Vicente Guaita, Cheikhou Kouyate, Max Meyer og Jordan Ayew. Palace har også de tidligere Liverpool-spillerne Martin Kelly, Mamadou Sakho og Christian Benteke i troppen.

Laget v Palace: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino

Reserver: Mignolet, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Matip.

Liverpool stiller med nøyaktig samme startoppstilling som i ligaåpningen mot West Ham. Simon Mignolet og Joël Matip er tilbake på innbytterbenken, og det er også Albert Moreno.

Ingen Clyne og Fabinho på benken. Det er ingen indikasjoner på at disse to er skadet.

– Dette er vanlige avgjørelser du må ta angående troppen i uke etter uke, og det er hva vi gjorde. Det er ikke noe problem med Fabinho. Han er her, kommenterer Jürgen Klopp til Sky Sports.

Crystal Palace stiller også uforandret fra ligaåpningen, da de vant 2-0 over Fulham.

1Vi er igang i Croydon

Gjestene tar avspark.

Liverpool spiller i sine helgrå tredjedrakter.

3
Skudd blokkeres

Sakho kommer seirende ut av duellen

Salah spilles frem, og kommer i duell med Sakho inne i feltet. Den tidligere Liverpool-stopperen blokkerer avslutningen.

5
Trent Alexander-ArnoldSvakt innlegg

Trent Alexander-Arnold fortsetter der han slapp mot West Ham, med et svakt innlegg som går bak mål.

10Hele laget på egen banehalvdel

Crystal Palace går defensivt ut i denne kampen, og Liverpool sliter med å finne åpninger.

11Offside på Salah

Liverpool bryter, og forsøker en kontring. Men pasningen til Salah på løp kommer for sent.

12For nær Hennessey

Robertson med et lavt innlegg fra venstre, men Palace-keeperen får fanget ballen.

14Hennessey bokser

Et innlegg fra Milner slås ut av feltet av Palace-keeperen.

17Robertson mister ballen over sidelinja

Liverpool sliter med å ta seg gjennom et kompakt Palace-lag.

19Sakho roter det til

Salah får ballen i god posisjon, men blir nok overrasket over at ballen kommer.

21
Sadio ManéBallen går i mål

Oliver blåser for angrep på keeper

Sadio Mané setter ballen i mål i en duell med Palace-keeperen, på et innlegg fra Trent Alexander-Arnold. Avgjørelsen virket korrekt.

23
Mohamed Salah (Naby Keita)Salah lobber over

Nydelig angrep

Praktfull ball fra Keita over Palace-forsvaret. Salah tar ned ballen med en elegant demping, men lobben hans går over både Hennessey og målet.

25

27
Naby KeitaKeita forsøker seg fra skrå vinkel

Hennessey slår til corner

Sjansen oppstår etter at et Salah-skudd blir blokkert.

30
Schlupp skyter utenfor fra distanse

Får avsluttet en Palace-kontring.

31
Viktig takling av Gomez

Zaha var nær ved å ta seg forbi Liverpool-forsvaret på en ny Palace-kontring.

35

37Keita med en mislykket lobb inn i feltet

Ballen triller over dødlinjen.

38
Farlig innlegg

Wan-Bissaka med et innlegg som går gjennom hele Liverpool-feltet.

40Mané skyter over fra skrått hold

Spilles gjennom av Keita.

41Alisson må ut å bokse

Det vinkes for offside på en Palace-spiller.

42
Gult kort

44
Straffe til Liverpool!

Sakho feller Salah

Midtstopperen er på beinet til egypteren.

45

45Pause

Oliver blåser av første omgang.

Pauserefereat

Fantastisk avslutning på omgangen da Sakho tar Salah og Liverpool får et korrekt idømt straffespark. Veldig intens første omgang på Selhurst Park. Fantastisk stemning fra publikummet som det pleier å være i Croydon. Ledelsen er fortjent. Bortelaget har hatt ballen mest, selv om de har hatt problemer med å skape særlig med sjanser. Townsend nærmest for Crystal Palace da han skjøt knallhardt i tverrliggeren bak en Allison som knapt hadde vært borti ballen. Liverpool hadde ballen i mål da Mane kolliderte med keeper etter halvspilt omgang, men dommer Michael Oliver pekte hjemmelagets vei. Palace har de første 45 minuttene ligget med to forsvarsfirere på 30-35 meter og med angriperne lavt som førsteforsvarere. Nå er de tvunget til å trekke litt bort fra eget mål. Klopps lag visste nok hva som kom, men pasningsspillet har gått litt for sakte i perioder. De gangene Mane, Keita, Firmino og Salah har satt fart, godt støttet av offensive sidebacker, har de greid å sette Eagles under press. Enda mer fart og kloke gjennombruddspasninger fra en Keita som har vist verdensklasse nesten hver gang han har vært nær ballen, så har Liverpool gode sjanser til å få med seg tre poeng hjem til Merseyside.