Rare tider

12. nov 2020 kl 20.41Tom Christiansen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Etter nyheten om Joe Gomez' alvorlige kneskade, slår det meg at fotballen fint kan brukes som terapi. For alle som lever inne i fotballboblen, er skadebekymringer noe som i tøffe tider kan få tankene bort fra andre, og langt mer tragiske ting.

Aller først: Overskriften «Ikke første gang Gomez blir skadet under Southgate», har jeg ikke veldig sansen for. Skaden kunne selvfølgelig like godt skjedd på klubbtrening. Southgate gjør bare jobben sin. Han bestemmer jo ikke når det skal spilles landskamper. Derimot er det pampene i Uefa som snart må kjenne sin begrensning. Meningsløse privatkamper med tilhørende reising i disse tider er rett og slett tragisk.

Uansett skader eller ikke, om 9 dager kommer Leicester og Jamie Vardy til Anfield. Det er ikke den dagen du ønsker å mangle nesten e hele forsvaret.

I tillegg har Leicester også flere skader på viktige spillere, men likevel gjort det meget bra. Hjemmelaget er ubeseiret etter at Van Dijk forsvant, stikk i strid med mange 'eksperters' spådommer. Klopp bruker naturligvis skadene som motivasjon for andre spillere som nå får sjansen.

Bortsett fra Atalanta-kampen, har ting ikke gått på skinner. Likevel graver Klopps menn frem en innsats og innstilling som aldri slutter å imponere. Frem mot Leicester-kampen blir det sikker masse skriverier om at nå kan Liverpool fort rakne eller ikke kunne kjempe i toppen utover vinteren. Det nekter jeg å tro på.

Spør Barcelona hva som kan skje når du møter et Liverpool som mange har avskrevet på forhånd...

Har du innspill til journalisten?