Blogg om Salah-debatten: Det skulle du nok likt, Gary

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Gary Neville har fått det for seg at Mohamed Salah bruker Liverpool som et "springbrett" i sin karriere. Da snakker vi altså om et springbrett bort fra regjerende CL-vinner og (forhåpentligvis) kommende Premier League-vinner. Ikke helt unaturlig at Mr. Neville innerst inne har et lite håp om at hans uttalelser kan slå til. Det må være ille å se erkerivalen være så langt foran på de fleste områder. 

For Liverpools del er de stadig tiltagende ryktene angående Timo Werner spennende lesing. Det er ingen tvil om at de røde trenger forsterkninger lengst fremme, spesiellt med tanke på tidspunktet for Afrikamesterskapet. Vi skal heller ikke glemme at ligalederne har vært ganske heldige med skader på sin fantastiske angrepstrio. 

For de som nevner krise dersom kaptein Henderson ikke skulle bli klar til returkampen mot Atletico 11.mars: Liverpool stilte også ganske redusert hjemme mot Barcelona i mai i fjor... Det blir en ny, voldsom duell med den tøffeste motstanderen Liverpool har møtt denne sesongen. Kan nesten ikke vente!