Fotball fra nest øverste hylle

Det er mange meninger om hva som er skyld i vårt kjære LFCs motgang denne sesongen.

5. jan 2021 kl 19.49Stian Nyheim.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

En blogger kommenterer at "man nesten kan lure på om spillerne overpresterte i de to foregående sesongene". Det er vel ingen tvil om at nesten 100 poeng to år på rad, samt den symbolske snuoperasjonen mot Barcelona på vei mot CL-pokalen, nesten uunngåelig er en liten overprestering. Vi har hatt flyt, lite skader, fantastiske kjøp, utrolige comeback og relativt få irriterende dommeravgjørelser. Og verdensklassefotball.

Akkurat nå er vi ikke på øverste hylle spillemessig. Vi har heller ikke flyt eller flaks. Men da må vi Ikke glemme dette: 

- Salah, som "ikke er i form" har skåret mål per 104.minutt denne sesongen. 

- Vi er videre i Champions League.

- Vi leder tabellen.

- Vi friskmeldte laget for 3, tre, kamper siden, og nå sykemelder vi det.

Litt normal dømming hadde hjulpet. Normale spilleforhold (med publikum) hadde hjulpet.

En seier mot Manchester United hadde hjulpet..... veldig.