Motgang - en naturlig del av prosessen

Ting som virker å være for godt til å være sant, er som regel det.

5. jan 2021 kl 17.31Tom Christiansen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi er over (imponerende) lang tid blitt bortskjemt med både titler og fantastiske prestasjoner. Det har vært gode tider som har gitt oss gode minner.

Slik kunne det ikke fortsette. Dessverre er det lovlig å legge alle mann i forsvar, ingen kan klandre bunnlagene for å ty til det. Problemet er bare at den taktikken forstyrrer Liverpool mer nå enn den har gjort på veldig lenge. 

Vi kan også slå fast at marginene som fulgte med den herlige flyten er nesten helt borte nå. Ikke helt uvanlig. Våre venner dommerne viser i hvertfall at de nå tør å dømme mot regjerende ligamester, hvis det var noen som tidligere lurte på det. Vi kan heller ikke se bort fra at flere av de andre lagene har blitt bedre siden sist, og at Liverpools utvikling har stagnert litt.

Ærlig talt, vi burde vel tåle noen smeller vi som alle andre?

Jeg er ikke i tvil om at de tolv dagene frem til United-kampen vil bli brukt meget godt. Både Klopp og Henderson vil nok si klart i fra om at de siste ukers prestasjoner ikke har vært gode nok, og at en reaksjon kreves. Vi kunne ikke bedt om en bedre anledning enn den vi får 17.januar.

Skulle det ikke gå veien da heller, så er vi fortsatt bare halvveis i et knallhardt kampprogram. Liverpool er ikke eneste lag med skader, og heller ikke eneste lag som får dommeravgjørelser mot seg. Sånne ting har en tendens til å jevne seg ut. Vi krysser fingrene !