VAR - et brekningsmiddel!!!

Så har VAR igjen vært med på å prøve og ødelegge en underholdende fotballkamp. Jeg orker snart ikke mer av dette!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Etter 26 minutter setter Bailly inn en ukontrollert takling på Phillips. Han er på ballen først, men treffer samtidig Phillips på en hensynsløs måte. Klart frispark og gult kort. Spørsmålet er om det er innenfor eller utenfor. VAR skal selvsagt inn og sjekke om det er innenfor eller utenfor, tror man! Men neida, VAR ber dommeren se nærmere på taklingen, og da må de jo mene at det er en "clear and obvious mistake". Uforståelig, og like uforståelig at Taylor gjør om.

Helt i starten av kampen er ballen borti armen på Bailly. Det er ikke en straffbar hands. For det første er ballen borti en annen kroppsdel på Bailly først, og for det andre så treffer det armen som Bailly skal ta seg for med mot bakken, og det er også en indikator på at det ikke skal anses som en straffbar hands.

Heldigvis ble ingen av disse situasjonene avgjørende for utfallet av kampen. Etter en grusom start med selvmål, og stort United-press, kom våre gutter sterkt tilbake med høy moral og heroisk innsats. Vi er for fullt med i kampen om CL-plass i 2021/22 og har nå alt i egne hender.

YNWA against VAR!!!!