Den store styrkeprøven?

Den første store styrkeprøven venter i kveld!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

En av sesongens «høydare» står for tur om noen timer. Chelsea på et fullsatt Anfield. Et Chelsea med en målkåt Lukaku og mange gode spillere skal bryne seg mot et ikke altfor «nytt» Liverpool. Sistnevnte lag har få skader og kan kanskje sees på som litt «nytt» likevel med så mange spillere tilbake fra nettopp skader og klare til dyst?

De blå fra London er en av våre argeste konkurrenter til topp 4. Et lag som er spådd helt i toppen og kan gi forhåndsfavorittene Manchester City kamp om trofeet i mai. På papiret kanskje et sterkere lag enn vårt, og som har økonomiske muskler helt i toppsjiktet takket være en rik eier. En av klubbene mange hater nettopp på grunn av sistnevnte.

Dette er en viktig kamp for oss. En kamp vi egentlig ikke skal eller må tape hvis vi skal henge med i toppen. Klopp har vært god mot våre "konkurrenter". Mange poeng er tatt mot "topp 4" og sesong etter sesong holdt oss inne i det øverste selskap. Jeg håper denne trenden holder seg! Et tap vil igjen sette en del spørsmål ved innkjøpspolitikk og bredde på stallen, og om vi fremdeles holder følge med de beste. Klopp, og Liverpool, har valgt å ikke styrke stallen denne gang. Kun Konatè er kjøpt inn. Nå skal det satses på etablerte spillere og noen unggutter. Holder dette mot de andre store klubbene som hver for seg har bikka milliarden når det gjelder innkjøp? Det vil vise seg.

Den første, store styrkeprøven venter i kveld! Sava å deilig det hadde vært med full pott før landslagspausen! Jeg tror likevel dette blir en jevn og spennende batalje som ender med et poeng til hvert lag. Ingen sure miner og to mellomfornøyde managere. Undertegnede kan forhåpentligvis også være sånn tålig fornøyd. Hvis vi ikke taper da......

God kamp alle røde!