Vil du blir med på årets Livergirls-tur?

Nottingham Forest kampen er valgt ut som denne sesongens Livergirls-tur. Kampen er foreløpig terminfestet til lørdag 22. april.

Primusmotor og reiseledere er Hilde Nordlund og Synøve Asplund Olsen. 

Du bestiller turen ved å velge «full pakke» på Nottingham Forest kampen her.

Merk at du først får opp billigste full pakke uten fly, som er for øvrige reisende. Gå videre i bestillingsdialogen hos Ving og du vil finne Livergirlspakke med og uten fly.

Turen inkluderer:

* 3 netter på Novotel med engelsk frokost.
* Anfield Code Lounge pakke med tilhørende gode sitteplasser under kampen (felt L12) .
* Busstransport mellom hotellet og Anfield på kampdagen.
Omvisningstur på Anfield med påfølgende lunsj.
Reiselederservice

Alle må være medlemmer i LFCSCN. Ved bestilling kan du velge Livergirlspakke med eller uten fly.

Priser og annen turinfo

Pakkene med fly er med SAS direkte mellom Oslo og Manchester ut fredag og hjem mandag. Flyet går fra Oslo fredagen morgen. På mandagen lander du på Gardermoen på ettermiddagen.

Da inngår også busstransport mellom flyplassen og hotellet. Tilslutning fly fra andre flyplasser i Norge kan ordnes mot tillegg.

Til kampen er alle plassene i den fine Anfield Code Loungen til Ving. Da sitter man ekstra godt og har en veldig fin plassering under kampen.

Og Ving sørger for at alle som er med på Livergirls-turen sitter samlet under kampen.

Vi har valgt ut Novotel som ligger i Hanover Street, like ved Liverpool One. Så sentralt som det er mulig å bo i Liverpool.

Prisen er 7.995,- per person i dobbeltrom på pakken uten fly og 11.695,- per person i dobbeltrom på pakken med fly. Tillegg for enkeltrom er totalt 2.300,- for de 3 nettene.

NB! Velger du en pakke uten fly, men har lyst å være med på «bli-kjent-middagen» fredags kveld, bør du planlegge ankomst midt på dagen når du bestiller flybillett.

Antall plasser er begrenset.