Snart kommer Liverpool FC med info om hvordan du overfører billetter til venner og familie

Mange har ventet på informasjon fra Liverpool FC om hvordan de overfører billetter til venner og familie, etter at Anfield-klubben innførte det nye billettsystemet NFC.

Supportere vil foran den kommende sesongen kunne registrere inntil 20 venner som de kan overføre billetter til, og disse trenger verken å være medlemmer av Liverpool FC eller sesongkortholdere.

Kan du ikke gå på kampen selv får du muligheten til å overføre billetten til en av dine 20 utvalgte venner så mange ganger som du ønsker i løpet av 2021/22-sesongen.

Disse vennene kan kun benytte seg av NFC-teknologien for å komme inn på stadion.

LFC antyder at regelverket blir strengere når koronapandemien er over

Liverpool FC gjør oppmerksom på at disse reglene kan komme til å bli endret foran 2022/23-sesongen og etter at koronapandemien er over.

Du kan ikke forandre på listen med venner du kan overføre billetter til i løpet av sesongen. Den neste sjansen til å gjøre det vil være etter 2021/22-sesongen. Liverpool FC har imidlertid utsatt fristen til å oppdatere vennelisten til 31. august.

Vennene som legges til listen trenger altså ikke være medlem av Liverpool FC, men de må være registrerte og ha et Supporter ID-nummer. Har du ikke en Supporter ID, må du registrere deg på billettsiden til Liverpool FC for å få det.