Oppgradering av iphone-appen

Det har dessverre over tid vært slik at app for iphone ikke fungerer stabilt i forhold til innlogging. Nå har vi endelig gjort en større oppdatering som vi håper skal fikse dette.

Vi oppgrader appen vår i App Store hyppig for tiden, og vi anbefaler alle å hele tiden ha siste versjon. 

Last ned appen her

Noen brukere kan oppleve problemer også med den nye appen etter innstallering. De fleste av disse problemene løses ved å slette appen og last den ned på nytt.

Vi ønsker tilbakemeldinger dersom funksjonen for innlogging eller annet nå ikke fungerer etter hensikten.

Det er imidlertid viktig at du er på siste versjon. Det kan du sjekke ved å klikke på meny-knappen og scrolle nederst. Der skal det står «v 1.5.9». Gjør det ikke det har du ikke fått lastet ned siste versjon.

Hvis du har siste versjon og du fortsatt må logge inn og ut så vil vi gjerne høre fra deg. Forsøk å beskriv brukeropplevelsen og feilen så godt som mulig og kontakt oss på: [email protected]

NB: Hvis du har et generelt problem med innloggingen på Liverpool.no, og feks ikke kommer inn desktop, vil det heller ikke fungere på appen.

Eksklusiv for medlemmer

For å bruke appen må du være betalende medlem og ha en fungerende innlogging. Når du er innlogget på appen har du reklamefri tilgang til alt vårt innhold. Her vil du da finne alt vårt innhold av nyheter, analyser, innsiktsartikler, kommentarer, spillerbørs, podcaster, forum, terminlister og medlemsblad rett i vår app.

Du kan også velge om du ønsker å få nyhetsvarsler om de største nyhetene.