Disse vil leserne ha med fra start mot Brighton

Liverpool gjester Amex Stadium, og leserne av Liverpool.no har valgt sin startoppstilling til kampen mot Brighton.

Jürgen Klopp hadde ingen nye skadebekymringer da han møtte pressen på fredag. Dessverre hadde han noen covidrelaterte bekymringer – uten at det ble nevnt navn på hvem det kunne gjelde. 

Klopp bekreftet at Roberto Firmino var helt frisk og rask igjen. Han har ikke spilt siden bortekampen mot Inter 16. februar.

– Ja, han er tilbake, sa manageren om Roberto Firmino.

Han sa ingenting om Ibrahima Konaté, som hadde et problem med en muskel etter kampen mot West Ham, og som ikke har vært på trening den siste uken. Det kan være at han er aktuell igjen nå.

– Vi hadde noen småting, men så langt er det ingen som ikke kan trene, sa Klopp.

En rekke Liverpool-spillere har mistet kamper med covidsmitte denne sesongen, som i alle andre klubber.

Denne uken virker det som at det er et problem igjen i Liverpool-leiren.

– I tillegg er ikke covid over, så vi har det også. Eller har hatt – vi få se. Vi prøver alt det vi kan for å unngå det, men det er ikke alltid mulig, sier han.

– Spillere og støtteapparat som har det nå viser ingen symptomer. Det er bra, men vi kan ikke involvere dem. Vi får se. Vi trener litt senere i dag. Spillerne har ikke kommet hit ennå.

Vi la merke til at Virgil van Dijk og Thiago Alcantara var de to førstelagsprofilene i tillegg til Konaté som manglet på torsdagens trening på AXA Training Centre.

Spillere som James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino og Divock Origi får ikke plass i lesernes tropp denne gangen.

Folkets lag

Leserne har stemt frem følgende startellever mot Darren Potters mannskap (antall stemmer i parentes):

Alisson Becker (859) - Trent Alexander-Arnold (865), Joel Matip (504), Virgil van Dijk (826), Andy Robertson (728) - Fabinho (839), Thiago Alcantara (734), Jordan Henderson (592) - Mohamed Salah (801), Luis Diaz (695), Sadio Mané (541)

Innbytterne er de utespillerne som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget, i tillegg til en keeper.

Benken: Caoimhin Kelleher (15), Roberto Firmino (343), Ibrahima Konate (284), Diogo Jota (220), Harvey Elliott (207), Kostas Tsimikas (147), Joe Gomez (141), Naby Keita (129), Curtis Jones (98).

Den bekreftede lagoppstillingen kommer rundt kl. 12.30.

Brighton - Liverpool har avspark kl. 13.30, og du kan se kampen på TV 2 Sport Premium.