Ketchup-effekt i andre omgang

Sturridge, Frimino og Wijnaldum scoret da Liverpool kom tilbake på vinnersporet.

Etter en førsteomgang som var til å sovne av, satte kampen fart i andre omgang. I de første 45 minuttene var det noen halvsjanser samt et brent straffespark fra Salah, alt som skjedde. Men da Daniel Sturridge fikk en gavepakke av Tommy Smith hos gjestene etter 50 minutter og lobbet ballen forbi keeper, satte det fart på de røde. Ni minutter seinere økte Firmino til 2-0 med en heading på første stolpe etter corner, og Wijnaldum satte punktum for kampen med en herlig og knallhard avslutning i krysset etter 75 minutter. Viktig seier for Liverpool, og Huddersfield kom knapt til en avslutning.

50
Målscorer: Daniel SturridgeSturridge scorer.

Tommy Smith med en gavepakke til Daniel Sturridge, med en dårlig klarering på 16-meteren. Ballen havner hos Sturridge, som ikke gjør feil alene med keeper.

59
Målscorer: Roberto Firmino (Assist: James Milner)2-0. Mål på corner!

James Milner med en god corner, Firmino møter ballen med hode på første stolpe, og ballen går mellom beina på keeper. Deilig.

75
Målscorer: Georginio Wijnaldum (Assist: Mohamed Salah)3-0. Kjempemål av Wijnaldum!

Mohamed Salah med assist, Wijnaldum drar seg forbi et par mann og dundrer ballen via tverrliggeren og i mål. Herlig spill.

41
Straffe til Liverpool

Liverpool får straffe for å holde Firmino i trøya inne i feltet etter et frispark til Liverpool. Og Liverpool får straffe.

15
Daniel Sturridge (James Milner)Sturridge med første sjanse.

LIKE OVER!

Daniel Sturridge setter ballen like over etter et langt innlegg inn i boksen fra Milner, som Sturridge får på bakerste stolpe.

27
Mohamed Salah (Roberto Firmino)Skudd fra Salah.

Salah kommer til skudd etter veggspill med Firmino. Men Lössl redder greit. Men nå er det i hvert fall tendenser her.

32
James Milner (Jordan Henderson)Skudd fra Milner

Milner slår først en bra corner inn i feltet, men igjen er ingen LIverpool-spillere på rett sted. Like etter får Milner selv avsluttet fra rett innenfor 16-meteren etter framspill av Henderson. Men keeper redder igjen.

42
Mohamed SalahSalah bommer på straffe.

Keeper redder et dårlig straffespark rett på keeper, Henderson setter returen utenfor.

56
Alberto Moreno (James Milner)God mulighet.

Moreno med en god chip inn i feltet, Milner avslutter men treffer dårlig.

58Misbrukte kjempesjanse!

Henderson med en vidunderlig langpasning til Firmino, han demper elegant og legger inn foran mål, der Sturridge er litt for sein.

62
Mohamed SalahSå nær for Salah.

Herlig redning!

Lössel, redder et gdt skudd fra 16-meteren fra Salah, og Liverpool får corner. Godt slått corner fra Milner ender i nytt hjørnespark.

72
Frispark i god posisjon.

Frispark i farlig posisjon for Huddersfield like utenfor 16-meteren, etter en felling fra Jordan Henderson. Tom Ince skyter over.

Før kampen

Sist Liverpool møtte Huddersfield i en kamp som ikke var treningskamp, var i FA cupens tredje runde i desember 1999. Den gang vant Liverpool 2-0 på bortebane, i en kamp der Titi Camara og Dominic Matteo scoret målene. For å finne forrige ligamøte, må vi helt tilbake til 1972. Det var sist Huddersfield var oppe, og endte på sisteplass. Liverpool vant 2-0 på Anfield, og 1-0 på Leeds Road den sesongen - da Bill Shankly var manager. Liverpool har møtt Huddersfield 73 ganger i alle turneringer. Det er et lag Liverpool har negativ statistikk mot historisk - og de er det ikke mange av.

LFC har vunnet 26 kamper, spilt uavgjort i 17, og tapt 30. Det har blitt 116 mål for, og 119 mot.

Før kampen skiller det bare ett poeng mellom lagene i Premier League. Huddersfield ligger på 11. plass med 12 poeng, mens Liverpool ligger på 9. plass med 13. poeng. Huddersfield vant forrige kamp 2-1 mot Manchester United, mens Liverpool tapte 4-1 for Tottenham.

LFC-Huddersfield: Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah, Firmino, Sturridge. Res: Karius, Grujic, Klavan, Solanke, Ox, Can, Robertson

0
Ragnar KlavanKlavan kommer inn for Lovren før kampen

Lovren skal ha blitt skadet under oppvarming.

1Kampen i gang
2Firmino med innlegg

Ballen mot Sturridge men Huddersfield klarerer.

3
Alberto MorenoMoreno med dårlig klarering

Dermed får Huddersfield corner. Tom Ince tar den, men Liverpool klarerer og kontrer. Men det stoppes.

7Kjapt angrep av gjestene.

Huddersfield kontrer på høyresiden, der Moreno har virket uoppmerksom i starten, men noen dårlige touch og ballen går inn til Mignolet.

9
Alberto Moreno (Roberto Firmino)Innlegg inn i boksen.

Moreno med et innlegg inn til 5-meteren, men Firmino er for sein med å komme på den.

10Henderson klarerer til corner.

Mooy med et langt innlegg inn i boksen. Henderson klarerer til corner. Liverpool får klarert etter mye klabb og babb inne i feltet.

11
Georginio WijnaldumWijnaldum ligger nede.

Fikk en albue i hodet, men kommer seg etter hvert på beina igjen.

15

LIKE OVER!

17
James MilnerCorner for Liverpool.

Corner fra venstre for Liverpool. Milner legger inn, men plukkes lett ned av keeper.

19Sjansefattig.

Etter snart 20 minutters spill har det kun vært en avslutning på mål, ved Daniel Sturridge. Liverpool har hatt 70 prosent av ballinnehavet, men klarer ikke å etabelere noe særlig spill likevel.

25
Mohamed SalahSalah ned til dødlinjen.

Etter noen stille minutter skjer det omsider noe når Salah får slått ballen inn fra dødlinjen, men Huddersfield får klarert. Gjestene ligger dypt nå, mens LIverpool spiller ball. Men det er ikke mange åpninger.

26Salah frampå igjen.

Igjen er det Salah som skaper noe for Liverpool på høyrekanten, men innlegget når ikke fram.

27

32

33
Bytte hos Huddersfield.
38Dobbeltdekkeren parkert

Total stillingskrig i kampen nå, hvor Huddersfield ligger med alle i forsvar og Liverpool spiller kortpasninger til hverandre.

40
Daniel SturridgeFaller i skuddøyeblikket.

Wijnaldum går inn i feltet skyter, ballen går via en Huddersfield-spiller til Sturridge, som faller.

41

42

45Pause.

Pauserefereat

En kjedelig og sjansefattig førsteomgang på Anfield. Huddersfield ligger dypt og har parkert bussen. Liverpool har kommet til noen få, men ingen store, sjanser. Da Firmino ble dratt i trøya inne i feltet etter et frispark fikk Liverpool straffe etter 42 minutter. Selv med Milner og Firmino på banen, var det Salah som fikk æren av å ta det etter han kalde straffespark for Egyp. Men denne gangen var det ikke samme kvalitet, og det svake straffesparket gikk midt i mål og rett på keeper. Henderson plukket opp returen og satte den like utenfor stolpen. Dermed står det 0-0 til pause.

46Liverpool med avspark i andre omgang.
46Milner og Sturridge kombinerer

men blir avblåst av dommeren.

50

53Firmino prøver å spille Salah igjennom

Men forsøket stoppes. Men bedre tendenser i Liverpool nå etter scoringen. Ser ut til å ha fått mer energi inn i laget.

56

59

62

64For langt innlegg.

Salah legger inn i feltet, men ballen går litt for langt og over linja.

66
Inn: Alex Oxlade-Chamberlain (Ut: Roberto Firmino)OX inn.

Roberto Firmino går ut og Alex Oxlade-Chamberlain kommer inn for Liverpool.

67
Joël MatipMatip header utenfor.

Ny god corner for Liverpool. Matip ruver høyest, men header en halv meter utenfor mål.

69
Smith ut.
69
Mounie inn.
72

73
Inn: Emre Can (Ut: Daniel Sturridge)Sturridge ut.

Can kommer inn for Liverpool.

75

81
Inn: Dominic Solanke (Ut: Mohamed Salah)Solanke inn for Salah.
86
Dominic SolankeSolanke stoppes.

Solanke forsøker å vende på sekstenmeteren, men Huddersfield stopper den unge spissen.

88
Dominic SolankeSolanke får avsluttet.

Solanke får ballen fra Milner, vender og skyter et lavt skudd fra 18 meter. Treffer ikke veldig godt, og keeper redder.

90
Joël MatipMatip header over.

Joël Matip får igjen hodet på en corner, men klarer ikke styre avslutningen under tverrliggeren.