Målscorer: Daniel Sturridge (Assist: Andy Robertson)Sturridge scorer!

Varemerke-scoring

Robertson slår ballen inn i feltet. Der har Sturridge sneket seg mellom PSG-stopperne, og stanger ballen kontant forbi Areola fra kort hold. Sturridge tar vare på sjansen!

36
Målscorer: James MilnerMilner scorer!!!!!!!!!!!

Som vanlig er veteranen sikker fra straffemerket, og plasserer ballen knallhardt til høyre for Areola. 2-0!

40
PSG reduserer

Så svarer bortelaget. Di María svinger inn, og ballen spretter forbi en offsideplassert Cavani i duell med van Dijk. Robertson får ikke stokket beina, og ballen spretter ut til Meunier som på vakkert vis setter den i hjørnet på volley. Alisson sjanseløs.

83
PSG utligner

Salah slår en stygg feilpasning på midtbanen. Neymar forserer i mellomrommet, og blir taklet av van Dijk. Uheldigvis spretter ballen til Mbappé, som får en enkel jobb med å plassere den forbi Alisson.

90
Målscorer: Roberto FirminoFor en scoring!!!!!!!!

Det er så klasse av Firmino. Han får ballen på hjørnet av 16-meteren etter en dødballsituasjon. Han drar av Marquinhos med en skuddfinte, og dundrer ballen i mål med høyre. Så holder han seg for øyet i feiringen. Enorm prestasjon.

27
Virgil van DijkVan Dijk i boken

Ballen slås bredt mot Mbappé. Van Dijk stopper ballen med hånden, før han tar et godt tak i Mbappé. Ingen protester fra stoppergiganten når dommeren tar opp det gule.

45
Stopper kontring

Målscorer Meunier havner i boken når han drar Mané i trøyen for å stoppe en kontring. Ett minutt tillegg.

17
Nesten for PSG

PSG får etablert et angrep, og får spilt Neymar opp i feltet. Superstjernen brenner til. Skuddet går midt på Alisson, som må slippe. Cavani kommer først på returen, men får ikke avsluttet ordentlig etter en god jobb fra Gomez.

32
Daniel SturridgeLiverpool fosser i angrep

Liverpool gjør som forrige sesong, og fosser i angrep etter en scoring. Salah finner plass i feltet, og slår ballen på tvers til Sturridge. Den første avslutningen blokkeres, og når han prøver igjen står han baklengs og får ikke avsluttet skikkelig. God mulighet for Liverpool igjen!

35Kjempesjanse for PSG

Lurer forsvaret trill rundt!

Neymar slår en smart corner-variant ut i feltet, der Mbappé har lurt seg fri. Han banker imidlertid ballen over. Stor sjanse.

58
Mohamed SalahSalah scorer, men det annulleres

Salah kan bare tuppe ballen i mål etter en duell mellom Sturridge og Areola. Dommeren blåser for angrep på keeper av Sturridge, noe som ser korrekt ut.

61
Daniel SturridgeKjempesjanse for Sturridge

Alexander-Arnold svinger inn et strålende innlegg. Som ved første scoring har Sturridge funnet seg rom, men denne gangen får ikke målsniken nok kraft i headingen når han prøver å heade den tilbake i hjørnet ballen kom fra.

72
Mohamed SalahNesten for Salah

Liverpool tar en kort corner, og får etter hvert slått inn på van Dijk. Han legger igjen, og ballen spretter til Salah som skyter utenfor under hardt press. God sjanse for Liverpool.

82Så nær, Mané!

Mané trikser seg forbi Kimpembe med en utsøkt detalj. Han avslutter fra nærmest død vinkel, fra kloss hold, men Areola får kroppen på ballen.

88
Enorm sjanse for Draxler

Shaqiris corner heades ut. PSG kontrer, og Draxler dribler på frekt vis utenfor feltet. Han får avsluttet, men van Dijk står i veien. Det er en stor sjanse for bortelaget, det.

6Stor van Dijk-sjanse

Det er svakt slått av Milner, men Henderson lemper inn returen og Liverpool vinner en ny corner. Den slås kort, og Milner finner van Dijk på bakerste. Der skyter nederlenderen og tvinger frem en god redning av Areola. Ny corner.

Før kampen

Jürgen Klopp gjør altså to forandringer fra laget som slo Tottenham i helgen – Jordan Henderson for Naby Keïta og Daniel Sturridge for Roberto Firmino. Sistnevnte var meldt usikker til kamp på grunn av øyeskaden han pådro seg på Wembley, men er frisk nok til å sitte på benken.

Før kampen svarer Klopp på hva Firminos fravær vil bety:

– Det er sant at ingen gjør det han gjør, men ingen er uerstattelige – ingen. Vi har snakket om forsvarsspill, og alle blir nødt til å forsvare seg litt mer. Vi elsker disse kampene. Vi er klare, slår manageren fast overfor Mirror.

– Firmino var ikke veldig nær å starte. Han er bedre, men i går kunne han ikke se skikkelig. Nå er det nesten perfekt, sier Klopp i et intervju vist på TV 2.

Ironisk nok er Sturridge Klopps eneste friske, rene spiss. Dermed er det duket for målsnikens første Champions League-start for Liverpool siden overgangen fra Chelsea.

115 dager etter tapet for Real Madrid i Kiev møter Liverpool igjen en europeisk stormakt i Europas gjeveste klubbturnering – PSG.

Thomas Tuchel har sentrale spillere ute bakover i banen. Sentralt er Marco Verratti suspendert, mens venstrebacken Layvin Kurzawa er ute med en ryggskade. Ekspert på fransk fotball mener sistnevntes fravær kan bli skjebnesvangert for den franske storklubben, noe du kan lese mer om her.

Kampen sendes på den nye kanalen TV 2 Sport 1. Les mer om hvordan du får sett kampen her.

Samtidig som Liverpool tar imot førsteseedede PSG på Anfield, reiser Napoli til Serbia for å møte Røde Stjerne.

1Kampen er i gang

Anfield koker under flomlysene. Thiago Silva velger side etter myntkast, som gjør at Liverpool spiller mot The Kop i første omgang. Kampen og jakten på en ny Champions League-finale er i gang – kom igjen, Liverpool!

1Henderson stopper kontring

Mané mister ballen på midtbanen, og PSG kontrer. Henderson stopper Cavani helt bevisst, men slipper det gule. Det hadde han fått om det var senere i kampen.

3Firminos øye er småhovent

TV-kameraene zoomer inn på Firmino. Litt rødt og småhovent ut, men ikke så gale!

5Mané skaffer corner

Alexander-Arnold slår inn mot Mané, som skaffer corner i duellen med Silva.

7Svakt slått

Igjen får ikke Milner den over første stolpe. Men Liverpool vinner igjen ballen og har etablert et trøkk mot PSG-målet nå.

7God Areola-redning

Milner får plass på 20 meter, og tvinger frem en ny redning av Areola med en markkryper i hjørnet.

9Alexander-Arnold vinner ny corner

Tenåringen dribler seg inn i feltet og skaffer corner. Liverpools fjerde allerede.

10Nesten rett i mål

Salah må bytte trøye (!) før han slår den. Han skrur den nesten inn, men Areola tupper til ny corner. Den får PSG klarert unna.

10Mané fyrer av

Liverpool åpner i 100 her, og kriger til seg ballen i nesten hver duell. Ballen ender hos Mané, som fyrer midt på keeper fra 20 meter.

14Enda en corner

Liverpool fortsetter å presse. Mané og Robertson kombinerer, og førstnevnte skaffer ny corner til Liverpool.

15Gomez nær

Dommer må inn og bryte opp ved nesten hvert hjørnespark. Denne gangen er det Bernat som dytter Sturridge. Salah slår inn, og Gomez får avsluttet like utenfor krysset.

17

18Mbappé sløser bort stor sjanse

PSG får kontre, men Mbappé er upresis når han skal spille frem Cavani. Fjoh!

20Briljant pasning av Milner

Milner finner Sturridge med en millimeterpresis gjennombruddspasning. Sturridge følges imidlertid tett av Silva, som klarer å bryte foran før målsniken får avsluttet. Nesten for Liverpool!

24Di Maria fyrer

Det voldsomme presset fra starten av kampen har dabbet litt av nå. Denne gangen er det Di Maria som får fyre fra 25 meter, men skuddet er enkelt å plukke for Alisson.

25Mané får avsluttet

Liverpool får corner igjen når et Milner-innlegg forlenges. Salah slår, men den går over hele feltet. Mané plukker ballen opp, dribler seg vakkert inn i feltet, men ballen sklir av foten når han avslutter med venstre.

27

28
Neymar avvinket – var den riktig, da?

Neymar blir spilt alene gjennom. Den ser først riktig ut, men reprisene viser at van Dijk ligger langt bak linjen. Ikke godt å si fra de bildene om Neymar var offside, men Liverpool slipper med skrekken.

30

32

34Neymar-frispark i muren

Neymar får prøve seg fra 25 meter, men frisparket går i muren. Corner til PSG.

35Straffe til Liverpool!

Det svinger voldsomt. Wijnaldum legges i bakken av Bernat, og dommeren peker – helt korrekt – på straffemerket! Milner skal ta.

36

40

43Alexander-Arnold med farlig innlegg

Høyrebacken fosser fremover, og finner Sturridge som ikke kan gjøre noe annet enn å forsøke en hælflikk i retning mål. Mané prøver å snappe ballen, men Areola er først på og får frispark i duell med Mané.

45

45Lagene går i garderoben

Det har vært en elektrisk kamp hittil på Anfield! Liverpool går til pause med 2-1, men får et noe surt mål imot som kanskje skulle vært annullert i og med at Cavani var offsideplassert i foranledningen til scoringen. Uansett en god omgang av Liverpool!

Pauserefereat

Fantastisk omgang av Liverpool, der PSGs redusering fem-seks minutter før pausesignalet er det eneste som trekker ned. Spørsmålet er om det målet burde vært annullert, siden Cavani sto i offside da han var nær ballen i situasjonen før Meunier scoret.

Men Liverpool har gjennomført en god førsteomgang, der de har angrepet mot The Kop. De røde gikk i strupen på PSG fra første stund og møtte stjernegalleriet høyt på deres halvdel. Hadde gode muligheter tidlig ved van Dijk, Milner, Mane og Gomez. Fikk i den gode perioden, første kvarteret, flere cornere som var farlige og nær nettkjenning.

Kampen jevnet seg noe ut, Neymar fikk litt rom i sin offensive midtbanerolle og fikk også muligheten til å overliste sin landslagskollega i Liverpool-målet, Alisson. Lyktes hekdigvis ikke med det. Bare navnene til Mbappé, Cavani og nevnte Neymar kan få det til å grøsse hos noen enhver og innimellom har de presset hjemmeforsvarerne på defensiven. Men Liverpools frontkjempere har vært vel så gode i førsteomgangen. Først Sturridge da han lurte seg inn mellom midtstopperne og headet inn Robertsons fantastiske innlegg. Så Wijnaldum da han ble tatt og evighetsmaskinen Milner scoret foran The Kop.

Fortjent pauseledelse i en kamp som i høyeste grad lever og blir en fingerbitende affære helt inn. Wijnaldum og Milner har spilt en fantastisk omgang og har sammen med kaptein Henderson styrt det meste på midten.

46Kampen er i gang igjen

Da er det bare til å ha hjertemedisinen tilgjengelig, for dette blir heseblesende!

46Milner dundrer til og rydder opp

Mbappé rundlurer Robertson, men Milner hiver seg inn i duellen, dundrer ballen i Mbappé og får innkastet selv.

48Sturridge prøver å finne Salah

... men stikkeren er akkurat ikke presis nok. Gode takter fra Liverpool.

53Tettere nå

Begge lag har hver sin sekvens med ball, og prøver å kontre de gangene de vinner den igjen, men lykkes ikke og må stoppe opp. Litt tettere nå enn det var i første omgang.

58

61

64Robertson med enorm fart

PSG ruller fint opp, men Robertson parkerer Meunier på fart og får ryddet opp. Strålende back-jobb der.

65Sturridge prøver seg på en frekkis

Sturridge får ballen ute ved hjørnet av 16, og overrasker når han skrur den stillestående med høyre. Men ballen går laaaangt over.

66Salah vinner frispark

Salah vender bort Kimpembe, og blir felt. Liverpool får frispark i farlig posisjon.

67Frekk variant

Milner tar frisparket før PSG-spillerne får orientert seg, og finner Alexander-Arnold på løp langs høyre. Han legger inn, men PSG får akkurat avverget på bakerste stolpe.

69Sturridge skusler bort en sjanse

PSG prøver å spille seg inn på Liverpools banehalvdel for første gang på ti minutter, men Henderson bryter. Han spiller til Sturridge, som fosser fremover. Istedenfor å spille videre til Salah, leter Sturridge etter en skuddmulighet. Da dribler han på seg for mange menn og mister ballen.

71
Inn: Roberto Firmino (Ut: Daniel Sturridge)Målscoreren ut
72

76Corner-bonanzaen fortsetter

Liverpool får nok en corner når Wijnaldum vinner en duell med Rabiot. Salah slår inn, men ballen stanges enkelt unna på første.

80
Sadio ManéKnepen offside

Salah spiller Mané alene med keeper, men senegaleseren avvinkes. Reprisene viser at det bare er snakk om centimetere, men er riktig avgjørelse.

Inn: Xherdan Shaqiri (Ut: Mohamed Salah)Salah tas av

Det siste egypteren gjør blir å servere PSG en kjempesjanse. Ingen god kveld på jobben for storscoreren.

86Frispark i farlig posisjon

Mané felles, og Liverpool får frispark like utenfor 16. Skal Shaqiri score med en gang?

87Nære på for Alexander-Arnold

Det er Alexander-Arnold som tar. Rabiot får så vidt hodet på ballen, og får stusset den via stolpen og ut til corner.

88

90

90
Inn: Fabinho (Ut: Sadio Mané)Fabinho får debuten

Bare sekunder igjen av kampen nå!

90Dommeren blåser!

Og Liverpool vinner, og så spennende det skal gjøres! Mot kampens gang klarer PSG å utligne. Liverpool fortsetter å presse, og får til slutt den fortjente scoringen når Firmino scorer et av sine beste mål i Liverpool-trøye.

90Liverpool er gruppeleder

Og det er gode nyheter fra Serbia: Der har Napoli stanget mot forsvarsmuren, og bare klart 0-0 mot Røde Stjerne. Dermed er Liverpool gruppeleder etter første runde.