Spillerbørsen og folkebørsen etter 3-0 mot LeedsFabinho var fantastisk da Liverpool knuste Leeds

Det var en veldig imponerende oppvisning av Liverpool – som kunne ha scoret tosifret på Elland Road.

Alisson Becker7

God redning på forsøket fra Rodrigo, og varter opp med et par fantastiske langpasninger som setter i gang et angrep. Det er veldig betryggende å ha en så god målvkat.

Trent Alexander-Arnold8

Noen svake dødballer, men ellers er han meget bra. Fantastisk assist til det første målet. Ligger veldig høyt i banen, og gir Leeds mye å tenke på. Et skikkelig offensivt våpen fra høyreback.

Joël Matip8

Fantastisk raid før målet, når han setter opp Trent Alexander-Arnold. Får bruk for den gode farten sin ved flere anledninger.

Virgil van Dijk7

Hvordan kunne han unngå å score den corneren?! Ellers gjør han sakene sine som vanlig veldig bra defensivt, og strør rundt seg og styrer Liverpools spill.

Andy Robertson8

Tøff duell med Raphinha, men en duell han kommer seirende ut av. Er veldig god både offensivt og defensivt.

Fabinho9

Startet veldig bra, men får et tidlig gult kort som kanskje gjør at han må holde litt igjen. Er overalt, og plukker opp baller. Han er rett og slett overalt – og scorer et mål i tillegg! Banens beste spiller.

Thiago Alcântara8

Dette var Thiago fra slutten av forrige sesong, og da har Liverpool litt av et våpen! Er så god på så mye, og ekstreme tekniske ferdigheter. Når han spiller som i dag bør han være selvskreven på laget. På overtid får han også sin assist.

Harvey Elliott7

Veldig usynlig i starten, men spiller seg opp. Kunne ha scoret et mål – men det er nok bare skrekkskaden det vil bli snakket om etter denne kampen. Utrolig trist at 18-åringen nå vil være ute i lang tid, slik han har startet sin seniorkarriere i rødt.

Mohamed Salah8

Scorer sitt 100. Premier League-mål, og kun fire spillere har gjort det på kortere tid. Er veldig lysten på flere scoringer, og er uheldig som ikke lykkes.

Diogo Jota8

Nær ved å score, og ha målgivende – og er veldig livlig. Leeds-forsvaret visste rett og slett ikke hvordan de skulle forsvare seg mot portugiseren, som ser ut til å være på vei mot storformen.

Sadio Mané7

Det så lenge ut til å bli en marerittkamp for Mané. Ikke fordi han spilte dårlig, men fordi han ikke så ut til å score. Han kunne ha scoret fem mål i dag – og på overtid lykkes han endelig!

Jordan Henderson

Kommer inn når Harvey Elliott får skaden sin, og gjør en god jobb i en fremskutt midtbanerolle.

Naby Keita

Erstatter Thiago på overtid.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer inn på slutten – og klarer nesten (!) å komme til noen farligheter.